Regionchef

Regionchef

Biofood söker en Regionchef för Dagligvaruhandeln.
Biofood är en livsmedelsimportör och -distributör. Företaget har närmare 30 års erfarenhet av import och försäljning av ekologiska livsmedel.

Vi söker nu en operativ regionchef till vårt team för affärsområdet dagligvaruhandeln. Vi tror att du är en person som är driven och har förmågan att få människor med dig.

Mer om tjänsten:
Huvuduppgiften i denna roll är att driva och utveckla säljkåren samt den egna kundstocken. Målsättningen är att stärka Biofoods position på marknaden. Du kommer att ha budget, försäljnings- och resultatansvar vilket omfattar analys, prognoser, sambesök och uppföljning av säljkårens arbete. Arbetet innebär också ett samarbete med KAM och övriga funktioner inom företaget.

Vår vision är att bidra till att människor och vår jord mår bra. Vår idé är att erbjuda ett brett sortiment av ekologiska, naturliga och hållbara produkter av bästa kvalitet inom kost och hudvård - tillgängligt för alla. För att lämna gröna fotspår samarbetar vi med de bästa leverantörerna både lokalt och globalt.

Vi är ett företag som har en tillväxtstruktur och är värderingsstyrda med en genomgående känsla av entreprenörs tänk. För oss är det viktigt att du har samsyn gällande vår verksamhet. Vi ser det som en självklarhet att du är en lagspelare med en stor portion ödmjukhet.

För att lyckas i rollen behöver man vara målfokuserad, engagerad och strukturerad. Du är som person trygg i dig själv med en stark egen motor. Till din hjälp har du starka varumärken samt en erfaren och kompetent organisation. Teamet är utspritt över hela landet. Dina kunder finns i Stockholm och du utgår från vårt kontor på Södermalm. Du rapporterar till Commercial Sales Director.

Vi erbjuder dig:
 • Arbete i ett tillväxtbolag som ligger i framkant i sortiment
 • Att arbeta med många spännande varumärken
 • Ett omväxlande, utvecklande och stimulerande arbete
 • Engagerande och härliga kollegor med ett gemensamt fokus
 • Möjlighet till utveckling i ett växande bolag
 • Generösa villkor
Vi söker dig som:
 • Har gedigen erfarenhet från dagligvaruhandeln
 • Erfarenhet av förhandlingsteknik
 • Är driven samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös
 • Erfarenhet av ledarskap eller tydliga ledaregenskaper
 • Har en stark analytisk förmåga
 • Arbetar med god struktur och långsiktighet
 • Goda kunskaper i Office-paketet särskilt i Excel
Har du ett intresse för ekologiska och fairtrade-produkter är det ett plus.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!
Urval kommer ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Vi hanterar våra rekryteringsprocesser i enlighet med den nya dataskyddsförordningen(”GDPR”) och kan därför inte ta emot ansökningar via e-post.

För att söka tjänsten och därmed vara med i rekryteringsprocessen följer du ”ansök knappen.”
Ansökningarna i rekryteringsprocessen hanteras konfidentiellt.

I denna rekrytering samarbetar vi med The Next Ones konsult Cecilia Arbestål. Önskas ytterligare information når du Cecilia på cecilia.arbestal@thenextone.se alternativt 0709-76 47 09.

Mer om Biofood:
Biofood startade 1988 då grundaren såg att de saknades ekologiska livsmedel i Sverige. Biofood vision är att bidra till att människor och vår jord mår bra. Biofood har alltid letat efter det senaste inom ekologiska, fairtrade livsmedel och hudvård produkter. Vi har i dag ett av marknadens bredast sortiment med ca 2500 livsmedels och hudvårdsprodukter som kommer från hela värden samt att vi har eget varumärke som omfattar ca 300 ekologiska varor.

Biofood har en stark växt och vår strävan att alltid ligga först på trender inom ekologiska livsmedel och produkter gör att vi kommer fortsätta att utvecklas starkt in i framtiden. Läs gärna mer på www.biofood.se

Sökord: DVH, dagligvaruhandel, FMCG, Fast moving consumer goods, snabbrörligt, snabbrörliga varor, livsmedel, livsmedelsindustri, färskvaror, färska kylda produkter, ekologisk, ekologiskt, mat, matintresse, kedjekunder, slutförbrukare, senior, erfaren, nyckelkunder, försäljningsjobb, säljjobb, försäljning, säljare, fältsäljare, distriktssäljare, sälj, distrikt, fält, fältsäljare, distriktssäljare, distriktsäljare, sales, försäljningschef, säljchef, teamleader, team leader, teamledare, team ledare, operativ, B2B, regionansvarig, regionsansvarig, distriktsansvarig, distriktansvarig, sales, field sales, representative, jobb, job, karriär, career, medarbetare, online, apotek
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (5 dagar kvar)