Innesäljare / Kundtjänstmedarbetare

Innesäljare / Kundtjänstmedarbetare

Arbetsuppgifter
På vår innesälj- och kundtjänstavdelning arbetar man i ett team med att ta emot och administrera orders från befintliga kunder via telefon, mail, EDI och webhandel, och ska i kundkontakt skapa merförsäljning genom införsäljning av nyheter samt kampanjer mm. Vi arbetar även med mer specifika försäljningsuppdrag och nykundsbearbetning. Det dagliga arbetet består också av att med hög servicekänsla och positiv inställning svara på produktfrågor, rekommendera sortiment efter kundtyp och hantera reklamations- och kundtjänstärenden, samt vara behjälplig med övriga förekommande arbetsuppgifter i företaget.

Profil

Du är en en social och positiv person med ett intresse för ekologi och hälsa. Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av ett serviceinriktat och säljande yrke. Du har kunskap och erfarenhet från någon form av ekonomi- eller affärssystem, t.ex. Visma eller Pyramid business studio. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, andra språk är meriterande. Du har god datorvana och hanterar
Office-paketet obehindrat.
Vi söker dig som:
  • har lätt att ta kontakt med människor och arbeta i grupp
  • älskar försäljning och service
  • van vid att hantera flera uppgifter samtidigt
  • är duktig på att prioritera och strukturera ditt eget arbete
  • gillar ett högt tempo, varierande arbetsuppgifter och att ta ansvar
  • hanterar Office-paketet obehindrat
Tjänsteform: Tillsvidare anställning med sex månaders provanställning.
Tjänstegrad: 80 %
Våra arbetstider: Måndag till fredag kl 07:30-16:30
Tillträde: enligt överenskommelse
Ansök: Skicka ett personligt brev med CV, om möjligt skicka också gärna med en kort filmad presentation, ange innesälj/kundtjänst i ämnesraden, senast den 15 Februari.
Vi går igenom ansökningar löpande, så skicka gärna din ansökan så snart det går.

Kontakt: rekrytering@biofood.se
Mer info
Telefon 0850020000
Email Mejla Biofood-Biolivs AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Innesäljare, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biofood är en importör och distributör inom livsmedels- och hälsobranschen med 30 års erfarenhet och har stark utveckling på marknaden. Vår vision är att bidra till att människor och vår jord mår bra. Vår idé är att erbjuda ett brett sortiment av ekologiska, naturliga och hållbara produkter av bästa kvalitet inom kost och hudvård – tillgängligt för alla.

Vi erbjuder rätt person en unik arbetsplats i centrala Stockholm med spännande möten och fantastiska produkter, friskvård, fast månadslön med individuell lönesättning och ett meningsfullt arbete med utvecklingsmöjligheter.