Administratör inom prisvård

Administratör inom prisvård

Administratör inom prisvård med redovisningskunskaper.

Arbetsuppgifter

Som prisvårds-administratör analyserar du data från olika system så att vi får rätt priser på våra externa och interna varumärken inom Biofood varumärkesportfölj.

Du kommer att hantera och förvalta våra priser, genom att uppdatera försäljningspriser och inköpspriser i vårt affärssystem.

Du kommer att ta fram prisuppdateringar till kunder samt till leverantörer, kontrollera fakturadifferenser. Du sammanställer också kommande prislistor och tar fram olika underlag av artiklar så att de är lönsamma i alla led.

Som prisvårds-administratör gillar du att strukturera och förvalta prishanteringen. Du gillar siffror och är fena på Excel. Vi förutsätter att du behärskar Office paket. Men du föredrar kortkommando på Excel.

Profil
Du är en social och positiv person och du älskar administration och att ta fram data från olika system. Du är noggrann och ansvarstagande och van vid att hålla många bollar i luften. Du har god datorvana och hanterar Office-paketet obehindrat. Det är en stor fördel om du har kunskap och erfarenhet från någon form av ekonomi- eller affärssystem. Du är bra på att arbeta i grupp och på positiv samverkan med andra.

Vi söker dig som:
– har minst 2 års arbetslivserfarenhet av ett administrativt yrke.
– älskar att ta fram data ur oliks system och hitta lönsamhet
– är van vid att hantera flera uppgifter samtidigt
– är duktig på att prioritera och strukturera ditt eget arbete
– gillar ett högt tempo, varierande arbetsuppgifter och att ta ansvar
– hanterar Office-paketet obehindrat

Det är meriterande om du har:
  • kunskap och erfarenhet från någon form av ekonomi- eller affärssystem, t.ex. Qlik, Visma eller Pyramid business studio
Tjänsteform:Konsultuppdrag
Tjänstegrad: 75-100 %
Arbetstid: Enligt överenskommelse
Tillträde:Omgående
Placeringsort:Södermalm, Stockholm

Ansök: Skicka ett personligt brev med CV till Thomas@biofood.se, ange "Prisvårds-administratör" i ämnesraden. Vi går igenom ansökningar löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vid ev frågor: Thomas Jäverbrant, Thomas@biofood.se
Mer info
Kontaktperson Thomas
Email Mejla Thomas
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Administration, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biofood är en importör och distributör inom livsmedels- och hälsobranschen med 30 års erfarenhet och har stark utveckling på marknaden. Vår vision är att bidra till att människor och vår jord mår bra. Vår idé är att erbjuda ett brett sortiment av ekologiska, naturliga och hållbara produkter av bästa kvalitet inom kost och hudvård – tillgängligt för alla.

Vi erbjuder rätt person en unik arbetsplats på Medborgarplatsen i Stockholm och vi är ett positivt och entusiastiskt team på cirka 25 medarbetare som brinner för hälsa. Genom arbetet har du en viktig roll i arbetet med att säkerställa vår lönsamhet samtidigt som du bidrar till positiv utveckling kring ekologi, Fairtrade och hållbarhet.