Teamledare till vår Innesäljsavdelning

Teamledare till vår Innesäljsavdelning

Arbetsuppgifter
Att med hög energi och med ett driv för försäljning leda det operativa arbetet med försäljning på vår innesäljavdelning. På vår innesälj- och kundtjänstavdelning arbetar medarbetare i ett team som har till uppgift att ta emot och administrera orders från befintliga kunder, skapa merförsäljning, sälja in nyheter och kampanjer. Teamet arbetar med specifika försäljningsuppdrag och nykundsbearbetning. En naturlig del av det dagliga arbetet är att med hög servicekänsla och positiv inställning svara på produktfrågor, rekommendera sortiment efter kundtyp liksom att hantera reklamations- och kundtjänstärenden. Som teamledare är du en operativ del i det dagliga arbetet med försäljning och ansvarar för teamets resultat och budget liksom för kontinuerlig rapportering.

Profil
Du är en social, positiv och driftig person som älskar att jobba med försäljning. Du skapar goda relationer och strålande resultat. Du är entusiastisk med hög energi och har ett intresse för ekologi och hälsa. Du har minst 2 års erfarenhet från att leda medarbetare inom ett serviceinriktat och säljande yrke.
Du har god erfarenhet från arbete med ekonomi- eller affärssystem, t.ex. Visma eller Pyramid business studio och kan med lätthet navigera i olika program, ta ut data och rapporter från system. Du har god datorvana och hanterar Office-paketet obehindrat.

Vi söker dig som:
  • älskar försäljning och service
  • är skicklig på att engagera och leda medarbetare till att skapa strålande resultat
  • är bra på att prioritera och strukturera ditt och andras arbete
  • gillar ett högt tempo och att ta ansvar
  • har lätt för att lära
  • är van vid att ta ut statistik och rapporter från affärssystem
Tjänsteform: Tillsvidare anställning med sex månaders provanställning
Tjänstegrad: 100 %
Arbetstid: Måndag till fredag kl 07:30-16:30
Tillträde: enligt överenskommelse
Ansök: Skicka ett personligt brev med CV till rekrytering@biofood.se och ange teamledare i ämnesraden, senast den 15 Februari.
Om möjligt skicka gärna med en kort filmad presentation av dig själv och vad du vill bidra med som teamledare för innesälj på Biofood.
Vi går igenom ansökningar löpande, så skicka gärna din ansökan så snart det går.

Kontakt: rekrytering@biofood.se
Mer info
Telefon 0850020000
Email Mejla Biofood-Biolivs AB,
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef, Innesäljare, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biofood är en importör och distributör inom livsmedels- och hälsobranschen med 30 års erfarenhet och har stark utveckling på marknaden. Vår vision är att bidra till att människor och vår jord mår bra. Vår idé är att erbjuda ett brett sortiment av ekologiska, naturliga och hållbara produkter av bästa kvalitet inom kost och hudvård – tillgängligt för alla.

Vi erbjuder rätt person en unik arbetsplats i centrala Stockholm med spännande möten och fantastiska produkter, friskvård, fast månadslön med individuell lönesättning och ett meningsfullt arbete med utvecklingsmöjligheter.