Account Manager till Binol

Account Manager till Binol

Då vår duktiga säljare går i pension, söker vi nu hans efterträdare! Binol är inne i en mycket spännande fas i sin utvecklingsresa och nu vill vi öka fokuset mot Forestry & Construction, samtidigt som vi kommer fortsätta vårt positiva samarbete med våra återförsäljare. Vi söker dig som vill bli en del av denna resa.

Som Account manager hos oss på Binol blir ditt uppdrag att på ett proaktivt, strukturerat och affärsmässigt sätt bearbeta kunder i Skandinavien. De kundgrupper vi vänder oss till är bland annat Skog & Anläggningsindustrin, sågverksindustrin samt återförsäljare. Ditt främsta fokus lägger du på att utveckla våra befintliga kunder men parallellt med detta identifierar du naturligtvis nya affärsmöjligheter hos potentiella kunder. Du har ett kundfokuserat perspektiv och lägger stor vikt vid att skapa goda relationer. Ditt distrikt omfattar hela Skandinavien och du utgår från hemkontor. Vi ser gärna att du bor med närhet till en flygplats då det underlättar med resor i Skandinavien. Det kan även förekomma resor till huvudkontoret i Nederländerna.

Vi erbjuder:
  • Ett fartfyllt och spännande arbete för dig som drivs av att vara på resande fot och skapa långsiktiga kundrelationer
  • En plats på ett välrenommerat bolag som är ledande inom sin bransch
  • Ett starkt internationellt bolag med Quaker Chemical-koncernens muskler i ryggen
  • Möjlighet att få arbeta brett med spännande kunder och beslutsfattare på olika nivåer
OM DIG:
Vi söker dig som är tekniskt lagd. Du är kreativ och skapar nya möjligheter samt älskar att träffa människor. Kombinera detta med en god affärsförståelse samt förmågan att vara lösningsorienterad och rådgivande så är du nog den vi letar efter. Du älskar att vara ute på fältet och skapa kontakter och med ditt intresse och din affärsmässighet är det en självklarhet att du kommer trivas hos oss. Då du i denna roll arbetar både internationellt och kommer att tillhöra en internationell koncern är det viktigt att du är lika bekväm på att kommunicera på såväl svenska som engelska.

Vidare ser vi gärna att du
  • Har minst 3 års erfarenhet av försäljning mot industri
  • Är en positiv teamspelare med hög social kompetens
  • Driver din försäljning på ett proaktivt sätt och arbetar strukturerat
  • Är noggrann, strukturerad och prestigelös
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Helen Rubin Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att Helen på tel: 0723 02 82 51 eller via mail: helen.rubin@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt

[Sökord: säljare, sälj, försäljare, försäljning, ”account manager”, AM, ”key account manager”, KAM, b2b, sales, ”sales only”]
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 16 dec (30 dagar kvar)