Kundansvarig till Bilreda

Kundansvarig till Bilreda

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från en kundorienterad roll i fordonsbranschen, förslagsvis från ett leasing- eller finansbolag. Har du arbetat med nykundsbearbetning är det meriterande. Viktigt är att du brinner för att ge kunden bästa möjliga service samtidigt som du har ett säljtänk i allt du gör. Din administrativa förmåga är mycket stark och du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Vi erbjuder en varierad roll på ett litet företag med högt i tak och familjär känsla. Hos oss arbetar vi med frihet under ansvar och ett modernt ledarskap. Vi sitter i nya lokaler ett stenkast från Medborgarplatsen vilket gör det smidigt att ta sig hit från både norra och södra Stockholm.

Om företaget

Vi på Bilreda ska underlätta företags fordonsägande genom att hjälpa dem administrera vagnparken. Visionen är att vara det självklara valet för företag som vill ha hjälp med sin fordonshantering då vi underlättar vagnparkarksadministrationen och kan erbjuda kostnadseffektiva och innovativa lösningar utifrån våra kunders behov.

Företaget startades 1994 och har i mer än tjugo år varit en av de stora aktörerna inom fordonsadministration. Sedan 2014 är Bilreda ett helägt dotterbolag till First Rent Car AB som ägs av Volvo Cars.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare June Pärnänen, 08 409 144 48. Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot att få kontakt med dig! #MP#
Mer info
Kontaktperson June Pärnänen
Telefon 08-409 144 48
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi en duktig administratör som trivs med service och kundmötet.

Som kundansvarig arbetar du gentemot våra kunder och samarbetspartners. I rollen har du eget kundansvar vilket innebär att du arbetar med bland annat offerthantering, implementering av nya kunder samt avtalshantering. Du agerar rådgivare vad gäller bland annat bilpolicyfrågor samt har daglig kontakt med kunder via telefon, mail och kundbesök. Vidare gör du kalkyler och beräkningar gällande bland annat förmånsvärden och netto-/bruttolöneavdrag.

Just nu söker vi en ny kollega till vår kundgrupp med placering på Södermalm i Stockholm.