Stationschef till Bilprovningen i Norsborg/Kungens Kurva

Stationschef till Bilprovningen i Norsborg/Kungens Kurva

Vi letar efter en kund- och resultatorienterad Stationschef som brinner för ledarskap och service. I rollen arbetar du i en dynamisk miljö med högt tempo och tillsammans med ditt stationsteam arbetar du operativt för att skapa glädje, förstklassig service och goda resultat. Jobbet på stationen är socialt, omväxlande och präglas av ett högt tempo där kunden alltid är i fokus.

Din nya roll
Som Stationschef över Norsborg/Kungens Kurva har du försäljningsansvar, resultat- och budgetansvar för stationen samt leder din personal i deras dagliga arbete. Då stationens mål är att skapa lönsamhet och erbjuda kunderna förstklassig service med hög kvalitet säkerställer du detta med ett närvarande ledarskap där du själv jobbar operativt med besiktning.

Du säkerställer att stationen drivs med hög kvalitet och mot uppställda mål, bl.a. genom löpande resultat- och verksamhetsuppföljning. Du har mycket kundkontakter och driver försäljningen samt utvecklar den Bilprovningens lokala position i form av marknadsbearbetning av dina lokala kunder. En viktig del blir även att utveckla goda relationer och samarbeta med övriga stationer inom Bilprovningen. Din roll innebär även ansvar för personal, arbetsmiljö, rekrytering, schemaläggning, utveckling av medarbetare samt övrig administration.

I tjänsten rapporterar du till din Kundområdeschef och du förväntas ha en god förmåga att förmedla information inom organisationen.

Vem är du?
Vi söker dig som drivs av att påverka stationens försäljning och resultat på ett effektivt sätt och som trivs i situationer där försäljning ingår. Vi ser att du har erfarenhet av ett aktivt och nära ledarskap inom en serviceinriktad verksamhet och är van att arbeta med försäljning och ett inkluderande ledarskap. Du samlar snabbt in information som är nödvändiga för att lösa en uppgift och du gillar att utmana och driva förändringar på din lokala marknad. Du ska självklart ha ett genuint intresse för fordon. Tjänsten kräver B-körkort. Behörighet för BT-G eller BI-B ses som meriterande. Viktigt att du är flexibel då arbetstiderna varierar.

För att lyckas i rollen gillar du att jobba med människor och du har förmågan att leda och entusiasmera andra. Du är målinriktad och beredd att kämpa för att nå bra resultat, där ditt sinne för att prova nya saker och utmana dig själv och andra hjälper dig att lyckas. Som ledare har du lätt för att få med dig andra mot samma mål och du drivs av att skapa en god kultur bland dina medarbetare där alla känner sig delaktiga.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 30:de september 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV, personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Viktoria Shakalina, tel. 073-073 53 71.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår kundservice. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Mer info
Kontaktperson Viktoria Shakalina
Telefon 073 073 53 71
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bilprovningen.se
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Bilprovningen har 650 medarbetare på 94 stationer. Tillsammans besiktar vi årligen 2,1 miljoner fordon från Karesuando i norr till Skurup i söder. Bilprovningen ägs av svenska staten. Med ansvarskänsla, närhet och kunden i fokus är vi din trygghet för säkra fordon och bättre miljö. För mer information besök www.bilprovningen.se