Interntekniker

Interntekniker

Är du en serviceinriktad person med fordonsteknisk utbildning, som tillsammans med dina kollegor vill jobba för att vara branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker som interntekniker till Bilia Mercedes-Benz i Kista. Bilia erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som interntekniker utför du service, reparationer och tillbehörsmonteringar på nya och begagnade bilar inför leverans till kund. Genom ditt professionella och positiva förhållningssätt hittar du bästa möjliga lösning för varje kund. En viktig del i arbetet är att bidra till en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

Vad vi önskar av dig

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. Om du har arbetat i en liknande tjänst tidigare är det en stor fördel. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
  • Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus.
  • Du är noggrann och kvalitetsmedveten - du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjlig kvalité.
  • Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.
Det här erbjuder Bilia

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders inledande provanställning och placering på Bilia Mercedes-Benz anläggning i Kista. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Mattias Wågberg
Telefon 0104971930
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com