Uthyrningsansvarig kommersiella fordon

Uthyrningsansvarig kommersiella fordon

Just nu söker vi en duktig uthyrningsansvarig till Bilia Mercedes-Benz avdelning för uthyrning av last- och transportbilar I Stockholm. Är du redo att ta ett stort ansvar och växa in i en nyckelroll i vår organisation? Vill du ha en utmanande miljö där du kan utvecklas? Som uthyrningsansvarig på Mercedes-Benz avdelning för uthyrning av last- och transportbilar I Stockholm arbetar du självständigt med uthyrning av våra last- och transportbilar till företagskunder och åkare. Du ansvar för hela uthyrningsprocessen, med allt ifrån infleetning, avtalsskrivning och uppföljning på nyckeltal. Vidare kommer du att ge externa och interna kunder råd och stöd om ditt uthyrningserbjudande, priser och säkerställer kundens upplevelse hos oss.

Vem är du?

Som person ser du alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv, uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Egenskaper som vi värdesätter är ett starkt driv, entusiasm, förmåga att ta egna initiativ för arbetsuppgiften samt en god människokännedom.

Vad kan du?

För att lyckas i din roll är eget ansvar och struktur något som kännetecknar dig. Du är analytisk och ser möjligheter i utmaningarna du ställs inför. Vi ser du är målinriktad och resultatfokuserad. Du har en förmåga att skapa förtroende och kundrelationer.

Du ska stötta servicerådgivare på samtliga anläggningar och säkerställa att dessa alltid erbjuder våra kunder en mobilitet vid sin service eller reparation. Säkerställa nära och bra dialog med säljavdelning för transport- och lastbilar för att erbjuda mobilitet i nysbilsaffären och driva en extern försäljning av mobilitet till åkare. Vi har idag en vagnpark på +100 fordon.

Tillsammans med marknadsvdelningen skapa och underhålla kampanjer och marknadsföring. Även ansvara för att publicera alla våra uthyrningsobjekt på utvalda digitala kanaler.

Ansvara för administrationen vid in- och utfleetning av fordon till vagnparken. Löpande fakturering till kunder med stöd av vår ekonomiavdelning. Du har stöd av en hyresman i den dagliga driften.
 • Ta emot bokningar och förfrågningar från kunder
 • Upprätta hyresavtal
 • Skadehantering
 • Billeveranser och daglig planering av anläggningarnas tillgängliga vagnpark
 • Besvara telefon och mail från kunder.
 • Allmän kundservice och enklare ekonomisk redovisning.
Personliga egenskaper:
 • Strukturerad, noggrann och förmågan att vara lugn i tidvis hög arbetsbelastning.
 • Lätt för att kommunicera med både externa och interna kunder.
 • Drivande person som vill utveckla verksamheten.
 • C-kort meriterande. B-kort krav.
 • Självgående.
Om Anställningen

Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Placeringsort Kista eller Länna. Din ansökan vill vi ha senast den 2021-08-10. Vi tillämpar löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Om oss

Bilia Mercedes är en del av Biliakoncernen och erbjuder nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastbilar, tillbehör och reservdelar, originalservice och reparationer samt däckhotell, bilglasreparationer och andra verkstadstjänster.

Vi finns i Kista, Danderyd, Länna och Södertälje.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 aug 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia Mercedes Stockholm
är en del av Biliakoncernen och erbjuder nya och begagnade personbilar, transportbilar och lastbilar, tillbehör och reservdelar, originalservice och reparationer samt däckhotell, bilglasreparationer och andra verkstadstjänster. Vi finns i Kista, Danderyd, Länna och Södertälje.