Utesäljare Ventilation, Region Mälardalen

Utesäljare Ventilation, Region Mälardalen

Nu satsar Bevego i Mälardalen igen!

Vi söker en ny utesäljare inom affärsområde ventilation som vill vara med på vår tillväxtresa - är det dig vi letar efter?

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har filialer på cirka 40 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i Söder. Nu vill vi hitta dig som är en engagerad och driven säljare någonstans i Stockholmstrakten med omnejd.

Region Mälardalen omfattar 5 filialer och vi är cirka 60 anställda. Du utgår från en av våra filialer, men självklart är du mest ute på fältet och besöker kunder. Det är också i den rollen du glänser som mest!

Utesäljare AO Ventilation

Lite om dig...
Vi tror att du som söker har gymnasieutbildning, troligen med teknisk inriktning. Gissningsvis har du även utbildning inom försäljningsteknik, där du också har många års praktisk erfarenhet , företrädesvis B2B.

Du har tidigare erfarenhet som utesäljare eller KAM, gärna från vår bransch och du kan sätta dig in i kundernas situation. Du trivs i mötet med andra människor, är serviceminded och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem.

Inom Bevego är ett av våra värdeord "tillsammans", för dig märks detta exempelvis av det teamwork som du och innesäljarna arbetar i. Vi använder oss av CRM för kundnoteringar och uppföljning, tidigare erfarenhet av att arbeta i sådana system är meriterande. I detta system delar ni viktig information och det är ett naturligt inslag i vardagen. Men det visar sig också i att du är en person som vill engagera dig i regionens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och samverkan såväl inom som utanför bolaget. Du har samtidigt ett eget driv och gillar när det är mycket på gång, för dig är det självklart att vara självgående och arbeta för uppsatta mål. Din kundportfölj är utgångspunkten för dina aktiviteter där du utvecklar såväl nya som befintliga affärsrelationer.

Arbetsområdet är region Mälardalen med utgångspunkt från vår filial i Älvsjö. Du tillbringar 4 dagar i veckan ute på fältet och är direkt underställd regionchef.

Låter det som en roll för dig? Skicka då din ansökan och berätta för oss varför du tror dig vara rätt person för Bevego, och varför du vill arbeta i vårt team.

Körkort för personbil är krav.

Ansök snarast, urval sker löpande.

Upplysningar lämnas av Regionchef Tobias Wallbom, på telefon: 0768-797270
Mer info
Kontaktperson Tobias Wallbom
Telefon 0768-797270
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Bygg & Hantverk, Ventilation, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bevego.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (26 dagar kvar)