Best Transport i Stockholm söker jourhavande trafikledare

Best Transport i Stockholm söker jourhavande trafikledare

Letar du efter ett flexibelt extrajobb? Har du god känsla för service och är ansvarstagande? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som jourhavande trafikledare hos Best Transport!

Om tjänsten
Hos Best Transport har vi alltid fokus på att leva upp till kundernas förväntan på service och kvalitet. Några av våra kunder har behov för våra tjänster utanför ordinarie verksamhetstid. Därför är vår verksamhet igång dygnet runt.

Som jourhavande trafikledare hos oss är din uppgift att ta emot beställningar och trafikplanera ett mindre antal resurser på kvällar och helger. Du registrerar beställningar och fördelar uppdrag i vårt affärssystem. Antalet beställningar per dygn varierar, vilket gör att det passar bra att kombinera denna tjänst med t ex studier. Du har möjlighet att påverka hur mycket du vill arbeta varje månad och om intresse finns kan du också arbeta extra i vår kundtjänst.

Du kommer att få en veckas utbildning hos oss innan du påbörjar tjänsten.

Om dig
Som person är du trygg, flexibel och ansvarstagande. Du har god känsla för service, behärskar svenska i tal och skrift samt har god datorvana. Du har god lokalkännedom i Stockholms län och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete inom bud- och transportverksamhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kundkontakt via telefon.

Övrig information
Placering: Byängsgränd
5, Årsta, Stockholm

Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Behovsanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carl Berghök på carl.berghok@besttransport.se

Välkommen med din ansökan
Sänd din ansökan märkt "Trafikplanerare jour Stockholm" till rekrytering@besttransport.se

Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 16 juli (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Best Transport AB är ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag med en omsättning på 490 MSEK (2017). Vi har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark och närmare 450 fordon utför tusentals uppdrag varje dag. Best Transport erbjuder kunderna en unik tillgänglighet och flexibla och effektiva logistiklösningar. Som enda företag i transportbranschen inkluderar vi 100% klimatkompensation i alla våra transporter. Det är vi väldigt stolta över!

Best Transport har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund.