Utryckningschaufför

Utryckningschaufför

Best Transport hanterar, på uppdrag av Medicarrier AB (Region Stockholm), budtransporter och akuta expressleveranser för sjukvården i Stockholm. Uppdraget omfattar transporter av bland annat medicinska prover, läkemedel, utrustning och läkarteam. Uppdraget är en viktig del i logistiken som får vården att fungera i Sveriges största och mest tätbefolkade region. Vill du göra skillnad och ingå i vårt nya blåljusteam?

Om tjänsten
Uppdraget är aktivt dygnet runt, året runt med hög beredskap och korta inställelsetider. Du kommer ingå i ett team på 8 förare som bemannar 2 nya specialutrustade blåljusfordon. Du kommer utföra leveranser av gods men även köra mobila läkarteam till vårdinsatser över hela landet. Då verksamheten pågår dygnet runt under årets alla dagar kommer du ha ett varierat schema med tjänstgöring både dag- och nattetid, både vardagar och helger.

Tillsammans utvecklar vi vår förmåga. På Best Transport erbjuder vi våra förare ett gediget utbildningsprogram som består av vår egen internutbildning Best Academy, praktisk utryckningsförarutbildning samt utbildningar såsom ADR, truck m.m.

Om dig
Din tidigare erfarenhet från yrkestrafik och goda lokalkännedom gör att du är en lugn förare även under stressiga situationer. Du ska vara en förebild i trafiken för både medpassagerare och medtrafikanter. Då du kommer röra dig i känsliga miljöer är du mån om att alltid uppträda och bemöta människor korrekt och professionellt. Du är noggrann och ordningsam och värdesätter att alltid passa tider och följa instruktioner. Du har en god samarbetsförmåga och värdesätter goda resultat och framgång för både dig själv och ditt team.

Detta stämmer också in på dig:
  • Innehar svenskt B-körkort
  • Har mycket god lokalkännedom i Stockholmsregionen
  • Minst tre års erfarenhet från transportbranschen
  • Mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift
  • Du har god fysik
Taxiförarlegitimation och truckkort är meriterande

Om oss
På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best Transport är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund. Vi erbjuder dig en fartfylld och trevlig arbetsplats i en organisation med stort driv.

Best Transport är ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag. Sedan starten 1976 har vi utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Vi har verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Hos oss är digitalisering och miljön i ständig fokus och vi inkluderar 100% klimatkompensation i alla våra transporter. Det är vi väldigt stolta över!

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse från 2020-04-01

Placering: Stockholm

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Roterande skiftarbete

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Välkommen med din ansökan
Vi söker ett flertal utryckningschaufförer och ser gärna kvinnliga sökanden. Intervjuer genomförs löpande och vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16 mars 2020. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Om du går vidare i processen kommer Best Transport begära ett utdrag ur Polisens belastningsregister.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (54 dagar kvar)