Truckförare Sommarvikarie

Truckförare Sommarvikarie

Om tjänsten
I Transportören Logistiks terminal ankommer och avgår gods till och från hela Sverige. Arbetsplatsen är ledande i digitalisering och har ett djupt rotat tänk kring förbättringsarbete och flödesorientering. Arbetet utförs med scanners, terminalsystem och komradio-dialog.

Vi söker nu extrapersonal för lossning och lastning. Du kommer ingå i team som hanterar ankommande och avgående gods och som säkerställer ett bra flöde på terminalen där kvalitet är i fokus.

Om dig
Du har tidigare jobbat med terminalarbete eller på lager. Du har truckkort och har en god vana med motviktstruck. Eftersom det förekommer tunga lyft förutsätter vi att du är van vid fysiskt arbete.

Du är en mycket serviceinriktad person som gillar att arbeta snabbt och effektivt i ett högt tempo. Du trivs att arbeta i grupp, har en god samarbetsförmåga samt är både lyhörd och noggrann. Tjänsten kräver att du talar och förstår svenska.

Om oss
Transportören Logistik är ett terminalbolag som tar hand om gods, huvudsakligen för Best Transport AB och Transportören AB. Vi hanterar crossdocking, lager, plock och distribution.

Transportören Logistik AB har kollektivavtal med Transportarbetarförbundet. Vi erbjuder en fartfylld och trevlig arbetsplats i en organisation med stort driv.

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Period: 20 Juni till 12 Augusti

Placering: Grosshandlarvägen 3, Årsta

Omfattning: Vikariat

Arbetstider: Mån-fre kl 06:00-15:00

Lön: Timlön, enligt kollektivavtal

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1 Juni 2022. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 16 juli 2022 (19 dagar kvar)