Trafikledare hemleverans, heltid

Trafikledare hemleverans, heltid

Om tjänsten
Hos Best Transport har vi alltid fokus på att leva upp till kundernas förväntan på service och kvalitet. Som trafikledare på Best Transports hemleveransavdelning ansvarar du för fördelningen och planeringen av våra hemleveransuppdrag. Tempot är periodvis väldigt högt och många saker händer samtidigt, vilket ställer stora krav på samarbete och fokus liksom förmåga att kunna tempoväxla vid behov.

I tjänsten ingår att hantera kundtjänstärenden, både mot betal- och slutkund via telefon och e-post. Du har också kontinuerlig kontakt via telefon och e-post med Best Transports åkare/chaufförer samt med våra samarbetspartners runt om i Sverige. Detta ställer höga krav på dig vad gäller service, social förmåga och att du har en fingertoppskänsla för att kunna hantera och lösa olika ärenden.

Som trafikledare på Best Transports hemleveransavdelning kommer du att ingå i en grupp om 8 personer. Till förfogande finns den senaste tekniken inom trafikledningssystem och radiokommunikation. Du har till din hjälp ett mycket kompetent systemstöd.

Om dig
Du är en social och utåtriktad person som inte är rädd för att fatta beslut och peka med hela handen. Du räds inte att tillrättavisa en upprörd chaufför och du är skicklig på att bemöta kunder via telefon. Du trivs med att arbeta i grupp och har lätt att samarbeta med andra. Vi tror att du gillar att arbeta i högt tempo med flera arbetsuppgifter parallellt. Du kan hantera stressiga situationer.

Detta stämmer också in på dig:

  • Du har stor lokalkännedom inom Storstockholm.
  • Du har tidigare erfarenhet från trafikledning av vägtransporter i svensk storstadsregion.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Du är flexibel kring arbetstider och schemaförändringar
  • Du har relevant akademisk examen inom ekonomi eller logistik (meriterande).
  • Du har kunskap inom systemstödet Opter (meriterande)
Om oss
På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund. Vi erbjuder dig en fartfylld och trevlig arbetsplats i en organisation med stort driv där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund.

Sedan starten 1976 har Best utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark. Målgruppen är bred och omfattar kunder inom vitt skilda branscher och av varierande storlek. Best erbjuder sina kunder en unik tillgänglighet och flexibla logistiklösningar och är idag är en marknadsledande aktör inom snabba transport- och logistiklösningar inom såväl företags- som konsumentleveranser. Vi driver på utvecklingen i branschen!

Övrig information

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Placering: Byängsgränd 5, Årsta, Stockholm

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Varierande arbetstider, enligt schema (trafikledningen är bemannad mån-fre 09-22:30 samt på helg 13:30-22:30)

Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 apr 2021 (47 dagar kvar)