Trafikledare Hemleveranser

Trafikledare Hemleveranser

Drivs du av att leverera förstklassig service? Gillar du högt arbetstempo och varierade arbetsuppgifter? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med trafikplanering av budtransporter och är redo för en ny utmaning? Då har vi jobbet för dig!


Om tjänsten
Hos Best Transport har vi alltid fokus på att leva upp till kundernas förväntan på service och kvalitet. Som trafikledare på Best Transports hemleveransavdelning ansvarar du för fördelningen och planeringen av våra hemleveransuppdrag. Tempot är periodvis väldigt högt och många saker händer samtidigt, vilket ställer stora krav på samarbete och fokus liksom förmåga att kunna tempoväxla vid behov.

Du har kontakt via telefon och mail med Best Transports åkare/chaufförer samt med våra samarbetspartners runt om i Sverige. Du bistår även kundtjänst med hjälp att besvara och hantera ärenden kopplade till kunder och slutkonsumenter. Detta ställer höga krav på dig vad gäller social förmåga och att du har en fingertoppskänsla för att kunna hantera och lösa olika frågor.

Som trafikledare på Best Transports hemleveransavdelning kommer du att ingå i en grupp om sju personer. Till förfogande finns den senaste tekniken inom trafikledningssystem och radiokommunikation. Du har till din hjälp ett mycket kompetent systemstöd.

Om dig
Du är en social och utåtriktad person som inte är rädd för att fatta beslut och peka med hela handen. Du räds inte att tillrättavisa en upprörd chaufför och du är skicklig på att bemöta olika personer per telefon. Du trivs med att arbeta i grupp och har lätt att samarbeta med andra. Vi tror att du gillar att arbeta i högt tempo med flera arbetsuppgifter parallellt. Du kan hantera stressiga situationer.

Detta stämmer också in på dig:
  • Du har stor lokalkännedom inom Storstockholm.
  • Du har tidigare erfarenhet från trafikledning av vägtransporter i svensk storstadsregion.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Du är flexibel kring arbetstider och schemaförändringar
  • Du har relevant akademisk examen inom ekonomi eller logistik (meriterande).
  • Du har kunskap inom systemstödet Opter (meriterande)
Om oss
På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund.

Best är en organisation med stort driv och eftersom vi hela tiden växer finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss. Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund.

Vi utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och fossilfria bud-, distributions- och last mile-uppdrag i Sverige, Norge och Danmark. Vi är stolta över att vi driver på utvecklingen i branschen och vi arbetar målmedvetet för att nå vår vision om att vara kundens självklara val inom last mile och expresstjänster i norra Europa, baserat på ett uppriktigt hållbart utförande.

Övrig information

Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Placering: Årsta, Stockholm

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Varierande enligt schema, dagtid/kvällstid/helg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, efter provanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (32 dagar kvar)