Om tjänsten
Med digitala verktyg och telefon som främsta arbetsredskap ansvarar du för att bearbeta B2B-marknaden och sälja Best Transports tjänster till utvalda företag och branscher i storstadsregionerna i Sverige. Du ansvarar för affären från start till mål - från att ringa kunden, uppdatera/skriva avtal till att säkerställa att kunden kommer igång med beställningar och är nöjd med sitt upplägg.

Om dig
För att lyckas hos oss tror vi att du kombinerar att vara lyhörd och noggrann med ett stort driv, kundfokus och en god social förmåga. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och har ett utpräglat mål-och resultatfokus. Du kan konsten att argumentera för din sak och styra ett samtal. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från tjänsteförsäljning B2B och att du är van vid att arbeta i CRM-system. Du har en mycket god förståelse i svenska och engelska.

Det här erbjuder vi
På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund.

Best har ett stort hållbarhetsfokus, både gällande miljö, schyssta villkor och ekonomisk hållbarhet. Engagemanget för hållbarhet genomsyrar vår organisation och våra medarbetare medverkar aktivt till att vi ska uppnå våra högt uppsatta mål. Vi tror att du som också tycker hållbarhet är viktigt kommer trivas hos oss!

Vi är en platt och snabbfotad organisation med stort driv och eftersom vi hela tiden växer finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss. Genom vårt dotterbolag Best Labs säkerställer vi att vi hela tiden ligger i framkant när det gäller innovativa tech-lösningar och verktyg som bland annat underlättar arbetsvardagen för oss som jobbar på Best.

Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund och vi erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag. Denna tjänst är placerad på Best huvudkontor som ligger i Årsta. Våra medarbetare på Årsta-kontoret uppskattar det nära läget till Gullmarsplan samt enkelheten att kunna ta sig till och från kontoret oavsett om det är med kollektivtrafiken, med bil, till cykel eller till fots.

Om oss
Vi utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och fossilfria bud-, distributions- och last mile-uppdrag i Sverige, Norge och Danmark. Vi är stolta över att vi driver på utvecklingen i branschen och vi arbetar målmedvetet för att nå vår vision om att vara kundens självklara val inom last mile och expresstjänster i norra Europa, baserat på ett uppriktigt hållbart utförande.

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Årsta, Stockholm

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Enligt schema

Anställningsform: Tillsvidareanställning, efter provanställning

Lön: Fast lön + provision

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 nov 2022 (26 dagar kvar)