Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Är du en redovisningsekonom som söker nästa jobb i din utveckling mot att bli redovisningschef? Vill du arbeta på ett tillväxtföretag tillsammans med trevliga och drivna kollegor? Toppen - då är vi jättenyfikna på att lära känna dig!

Om tjänsten
Som redovisningsekonom på Best Transports ekonomiavdelning blir du delaktig i alla olika delar av det månatliga arbetet. Du kommer att få möjlighet att arbeta med allt från kund- och leverantörsreskontra till löpande redovisning, månadsbokslut och årsbokslut. Vår verksamhet finns förutom i Sverige även i Norge och Danmark, vilket gör att du kommer få möjlighet att arbeta med redovisning på nordisk nivå.

I takt med att Best Transport växer ser vi även en möjlighet att utveckla tjänsten till en redovisningschefstjänst.

Om dig
Vi tror att du har stort driv och att du har arbetat några år som redovisningsekonom. Du är självgående, noggrann och initiativtagande men ställer frågor om det är något du inte förstår. Du har läst ekonomiutbildning på högskola eller universitet. Redovisningsinriktning är meriterande. Vi värdesätter en positiv, prestigelös och ödmjuk inställning.

Om oss
På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best Transport är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund. Vi erbjuder dig en fartfylld och trevlig arbetsplats i en organisation med stort driv där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Som ett av Nordens ledande bud- och distributionsföretag driver vi på utvecklingen i branschen! Sedan starten 1976 har vi utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark. Best Transport erbjuder sina kunder en unik tillgänglighet och flexibla logistiklösningar. Som enda företag i transportbranschen inkluderar vi 100% klimatkompensation i alla våra transporter. Det är vi väldigt stolta över! Best Transport har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund.

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Stockholm, Årsta

Arbetstider: Dagtid, heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 29 februari 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (49 dagar kvar)