Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänst är vårt ansikte utåt och navet i den dagliga kontakten med våra kunder. På kundtjänsten arbetar vi dag som kväll med att ge våra kunder och konsumenter bästa möjliga service

Om tjänsten
Vi arbetar med Best Transports breda tjänsteutbud och är experter på att besvara alla olika typer av förfrågningar via såväl telefon som e-post och chatt. I vårt arbete ingår också administrativa uppgifter, prissättning och att bistå den interna organisationen i olika frågor.

Du arbetar dagligen tillsammans med ett erfaret team för att varje kund och konsument ska få ett snabbt och affärsmässigt bemötande med målet att leverera service i världsklass.

Om dig
För att lyckas hos oss är du lyhörd, noggrann och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du är mycket serviceinriktad och kommunikativ och brinner för att få leverera det "lilla extra" i alla lägen. Du är orädd inför att hantera alla tänkbara kundfrågor och prioriterar ett gott bemötande. Du har god datorvana och lokalkännedom i Stockholm. I övrigt så har du:
  • Erfarenhet av att arbeta med kundservice
  • Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Du har god datorvana och är van att jobba i Office-paketet.
  • Gymnasieutbildning
Erfarenhet av transportbranschen samt arbete i systemet Opter är meriterande

Om oss
På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund. Best är en organisation med stort driv och eftersom vi hela tiden växer finns det stora utvecklingsmöjligheter hos oss. Best har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund.Vi utför dagligen, med hjälp av innovativa tech-lösningar, tiotusentals snabba och fossilfria bud-, distributions- och last mile-uppdrag i Sverige, Norge och Danmark. Vi är stolta över att vi driver på utvecklingen i branschen och vi arbetar målmedvetet för att nå vår vision om att vara kundens självklara val inom last mile och expresstjänster i norra Europa, baserat på ett uppriktigt hållbart utförande.

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Årsta, Stockholm

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Varierande måndag - fredag mellan kl 06:30-22:30

Anställningsform: Tillsvidareanställning, efter provanställning

Lön: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan
Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (51 dagar kvar)