Innesäljare

Innesäljare

Vill du jobba med innesälj på ett tillväxtföretag som har digitalisering och miljö i fokus? Där det finns stora utvecklingsmöjligheter och en superengagerad chef? Vill du arbeta med trevliga och drivna kollegor? Toppen - då är vi jättenyfikna på att lära känna dig!

Vårt framgångsrika innesäljs-team söker fler medarbetare

Om tjänsten
Du kommer ingå i ett team som dedikerat bearbetar marknaden efter potentiella kunder, främst mindre företag med regelbundna transportbehov. Med din röst som främsta arbetsredskap ansvarar du för att sälja Best Transports tjänster till utvalda kundgrupper. Du ansvarar för affären från start till mål - från att ringa kunden, uppdatera/skriva avtal till att säkerställa att kunden kommer igång med beställningar. I tjänsten som innesäljare arbetar du i nära samarbete med våra olika avdelningar.

Vi vet att det är ett vinnande koncept att förbereda nya medarbetare på vad som krävs för att lyckas. Därför börjar vi med en utbildning i säljteknik och säljcoachning tillsammans med vår erfarna, proffsiga och inte minst omtyckta teamleader Helen. För att ge dig en bred förståelse för produktionen kommer du också genomföra utbildningar i vårt e-learningsystem Best Academy. Vi garanterar att du kommer vara väl insatt och att du kommer ha de säljverktyg du behöver för att både leverera, trivas och vara en del av Best Transport!

Om dig
För att lyckas hos oss tror vi att du kombinerar att vara lyhörd och noggrann med ett stort driv och en god social förmåga. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och har ett utpräglat mål-och resultatfokus. Du kan konsten att argumentera för din sak och styra ett samtal. Du är mycket serviceinriktad och du tycker om att leverera det "lilla extra" i alla lägen. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från telefonförsäljning B2B och att du är van vid att arbeta i CRM. Du har en mycket god förståelse i svenska och engelska. Vi ser positivt på dig som även behärskar ytterligare språk.

Om oss
På vår arbetsplats ska du som jobbar växa, ha kul men framförallt - du ska vara dig själv! På Best Transport är vi eniga om att mångfald är en nyckel till framgång och att vi får en roligare arbetsplats när vi som arbetar tillsammans har olika bakgrund. Vi erbjuder dig en fartfylld och trevlig arbetsplats i en organisation med stort driv där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Som ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag driver vi på utvecklingen i branschen! Sedan starten 1976 har vi utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, IT-logistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och Danmark. Best Transport erbjuder sina kunder en unik tillgänglighet och flexibla logistiklösningar. Som enda företag i transportbranschen inkluderar vi 100% klimatkompensation i alla våra transporter. Det är vi väldigt stolta över! Best Transport har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund.

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Årsta, Stockholm

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Enligt schema

Anställningsform: Tillsvidareanställning, efter provanställning

Lön: Fast lön + provision

Välkommen med din ansökan
Välkommen med att sända in din ansökan senast 1 februari 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut och vi rekommenderar därför att du sänder din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 mars 2021 (45 dagar kvar)