Vi söker teamleader till nystartat inne-säljs-team

Vi söker teamleader till nystartat inne-säljs-team

Om tjänsten
Du kommer vara med att starta upp och sedan leda ett nytt team som dedikerat kommer bearbeta marknaden efter potentiella kunder, främst mindre företag med regelbundna transportbehov. Utöver att styra teamet kommer du att sälja Best Transports produkter och tjänster till utvalda kundgrupper.
Du och ditt team kommer att ansvara för affären från start till mål – från att ringa kunden, uppdatera/skriva avtal till att säkerställa att kunden kommer igång med beställningar. Som teamleader kommer du även arbeta nära övrig säljorganisation.

Om dig
För att lyckas hos oss är du lyhörd och noggrann. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och har ett utpräglat mål-och resultatfokus. Du är mycket serviceinriktad och du njuter av att få leverera det "lilla extra" i alla lägen. Vi vill att du har tidigare erfarenhet från liknande roll eller annan dokumenterad ledarerfarenhet samt tidigare erfarenhet från telefonförsäljning B2B. Du har en mycket god förståelse i svenska och engelska. Vi ser positivt på dig som även behärskar ytterligare språk.

Om oss
Best Transport är ett av Sveriges ledande bud- och distributionsföretag. Vi driver på utvecklingen i branschen! Sedan starten 1976 har vi utfört miljontals transportuppdrag inom bud och distribution, ITlogistik och hemleveranser. Företaget består av ett flertal affärsområden i Sverige, Norge och
Danmark. Best Transport erbjuder sina kunder en unik tillgänglighet och flexibla och effektiva logistiklösningar. Som enda företag i transportbranschen inkluderar vi 100% klimatkompensation i alla våra transporter. Det är vi väldigt stolta över!

Best Transport har kollektivavtal med Biltrafikens Arbetsgivareförbund. Vi erbjuder en fartfylld och trevlig arbetsplats i en organisation med stort driv.

Övrig information
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Årsta, Stockholm
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Varierande, enligt schema
Anställningsform: Tillsvidareanställning, efter provanställning
Lön: Fast lön + provision

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vice VD Erik Andersson på erik.andersson@besttransport.se

Välkommen med din ansökan
Sänd din ansökan märkt "Temaleader innesäljare" till rekrytering@besttransport.se

Vi genomför intervjuer löpande och rekommenderar därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 januari 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Best Transport har sedan starten tagit positionen som en av Sveriges största transportförmedlare. Best förmedlar och utför cirka 5000 uppdrag per dag fördelat på våra cirka 400 fordon. Best har idag 250 anslutna åkerier. Varje orange fordon som syns i trafiken drivs av en våra anslutna åkerier. Best utför transporter under dygnets alla timmar både mot större och mindre företag.