Säljare till låssmeds- och byggvaruhandeln, Öst

Säljare till låssmeds- och byggvaruhandeln, Öst

Säljare

till låssmeds- och byggvaruhandeln i östra Sverige

Vill du vara med och bygga upp marknadens mest växande varumärken inom dörr-och fönsterbeslag? Beslagskonsult AB är inne i ett expansivt skede och vi söker nu en hungrig fältsäljare. Vi söker dig med erfarenhet inom försäljning till låssmeder eller byggvaruhandeln och/eller erfarenhet från säljansvar i byggvarubutiksledet. Kunskaper inom dörr- och fönsterbeslag är meriterande. Vi ser att du är serviceinriktad, målinriktad, resultatorienterad och brinner för att bygga långsiktiga och affärsrelationer.

Arbetsuppgifter

Din huvuduppgift blir att utveckla och driva Beslagskonsults försäljning på distriktet som du ansvarar för. Vi har höga tillväxtambitioner som bl.a. skall införlivas genom ett strukturerat säljarbete med passion för att hjälpa våra kunder och grossister att bli ännu bättre och sälja mer varor inom vårt segment.

Distrikt
Du kommer att ansvara för distriktet Östra Sverige. Resor med övernattningar förekommer, ca 1-2 månad, och man utgår från sitt hemmakontor. Skypemöte med kontoret i Göteborg varje vecka och regelbunda säljmöten i Göteborg.

Vi söker dig som
  • Har erfarenheter från låssmeds-/byggvaruhandeln.
  • Har ett brinnande intresse för försäljning.
  • Är duktig på att bygga långsiktiga affärsrelationer.
  • Är målmedveten och resultatinriktad.
  • Är strukturerad och har god planeringsförmåga.
  • Är utåtriktad, initiativrik, drivande och självgående.
  • Är engagerad, lyhörd och ödmjuk.
  • Har bra samarbetsförmåga och kan arbeta i team.
Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete i ett distrikt med stor potential. Ditt arbete kommer att vara både stimulerande och utvecklande, med frihet under ansvar. Du kommer att arbeta i ett kundorienterat företag i en miljö med engagerade och stöttande kollegor. Du kommer att jobba med marknadens snabbast växande varumärken i segmentet dörr och fönsterbeslag. Du kommer få tjänstebil, företagshälsovård, interna och externa utbildningar löpande och sex veckors semester.

B-Körkort är ett krav.

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med oss på Beslagskonsult AB? Sök idag!

Ansökan

Urval kommer att ske löpande, därför ser vi fram emot din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Tommi Valkonen. Han nås enklast via mail tommi@beslagskonsult.se eller på telefon 0725-091222.

Välkommen med din ansökan!

Beslagskonsult AB är ett familjeägt företag i Mölndal/Göteborg. Bolaget grundades 1990 och har idag 11 anställda och en omsättning på ca 32 mkr. Vi arbetar med varumärken HOPPE, Winkhaus, Windowmaster, Hautau, Simonswerk o.s.v

Vår Vision
Vi ska vara den bästa beslagsleverantören genom:
Bäst Logistik - Störst Engagemang - Överlägset kunnande.

Sökord: Fältsäljare, Area Manager, Account Manager, Utesäljare, Regionsäljare, Regionchef, Area Sales Manager
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 4 nov (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!