Redovisningsekonom till Bertazzoni, 50-75% i Stockholm city

Redovisningsekonom till Bertazzoni, 50-75% i Stockholm city

Skulle du vilja arbeta på ett företag med produkter inom premiumsegmentet av vitvaror, Italiensk Design och med internationella kontakter? Söker du en tjänst på deltid 50-75% som redovisningsekonom och vill arbeta i Stockholm city? Varmt välkommen söka till Bertazzoni.

Om tjänsten

Nu rekryterar det italienska vitvaruföretaget Bertazzoni en kvalificerad redovisningsekonom för en deltidstjänst på ca 50-75%. Vi söker en organiserad och driven person som uppskattar självständigt arbete. Du kommer vara ansvarig för all redovisning i vår skandinaviska filial. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som redovisningsekonom arbetar du självständigt med och ansvarar för den löpande redovisningen och rapporterar direkt till den svenska VDn. Du har även löpande kontakt med CFOn i Italien. I arbetet ingår:
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Kund- & Leverantörsreskontra
  • Löneadministration för 5 personer
  • Lagerredovisning
  • Intrastatredovisning
  • Moms och skatter
  • Förbereda bokslut
  • Månatlig rapportering av resultat- och balansräkning
Du är även kontaktperson mot revisor och berörda myndigheter.

Vem är du?

Du har utbildad motsvarande gymnasienivå inom ekonomi, gärna med någon påbyggnadsutbildning inom redovisning. Det viktigaste är dock din praktiska erfarenhet och vi söker dig som är helt självgående inom helheten av löpande redovisning på en ekonomiavdelning i mindre eller medelstora företag. Du kan också ha en bakgrund från arbete på en redovisningsbyrå. Vidare har du god kunskap och vana att använda svenska som engelska språket såväl i tal som skrift, Har du kunskaper i italienska eller något annat nordiskt språk är det plus men inte ett krav. Du är en van användare av Excel och har du arbetat i Visma är det meriterande.

Som person söker vi som tar stort ansvar och driver ditt eget arbete. Du är analytisk samt har goda sociala färdigheter då rollen innebär mycket kommunikation med såväl återförsäljare som med slutkunder.

Om verksamheten

Bertazzoni är ett av Europas mest respekterade företag inom vitvaruindustrin. Vår historia går tillbaka över 130 år. Våra varumärken finns i över 60 länder världen över. Det skandinaviska kontoret hanterar vår verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Det är en liten, mycket dynamisk operation. I Sverige idag finns vi representerade i centrala Stockholm vid Norra Bantorget med ett mindre kontor med 5 anställda. För att veta mer se www.bertazzoni.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (8 dagar kvar)