Deltid 50-75% som Accountant till Bertazzoni

Deltid 50-75% som Accountant till Bertazzoni

Är du självgående inom redovisning och har god vana från internationella bolag? Bertazzoni, ett italienskt bolag inom premiumsegmentet för vitvaror med ca 130 års erfarenhet, erbjuder nu dig möjligheten att ansvara för redovisningen i deras skandinaviska filial. Tjänsten är på deltid 50-75% och kontoret är beläget i centrala Stockholm. Urval och intervjuer pågår löpande, varmt välkommen snarast möjligt med din ansökan.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Accountant arbetar du självständigt med och ansvarar för den löpande redovisningen och rapporterar direkt till den svenska VDn. Du har även löpande kontakt med CFOn i Italien. I arbetet ingår:
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar
  • Kund- & Leverantörsreskontra
  • Löneadministration för 5 personer
  • Lagerredovisning
  • Intrastatredovisning
  • Moms och skatter
  • Förbereda bokslut
  • Månatlig rapportering av resultat- och balansräkning
Du är även kontaktperson mot revisor och berörda myndigheter.

Vem är du?

Det viktigaste är din praktiska erfarenhet och vi söker dig som är självgående inom löpande redovisning i mindre/medelstora företag och har erfarenhet av bokslut. Du tar stort ansvar och kan självständigt driva ditt eget arbete på ett mindre kontor. Viktigt är även att du har en god kunskap inom affärsengelska och kommunikativ förmåga då du månatligen rapporterar till CFO i Italien. Du har även god kunskap och vana av att använda svenska språket i såväl tal som skrift.

Vidare ser vi gärna att du tidigare varit med och skapat samt utvecklat ekonomiska processer och rutiner samt har god förståelse för ekonomiska flöden. Du är en van användare av Excel och har du arbetat i Visma är det meriterande.

Om verksamheten

Bertazzoni är ett av Europas mest respekterade företag inom vitvaruindustrin. Vår historia går tillbaka över 130 år. Våra varumärken finns i över 60 länder världen över. Det skandinaviska kontoret hanterar vår verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Det är en liten men mycket dynamisk verksamhet. I Sverige idag finns vi representerade i centrala Stockholm vid Norra Bantorget med ett mindre kontor med 5 anställda och en omsättning på 22 miljoner. För att veta mer se www.bertazzoni.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 29 juli 2019 (11 dagar kvar)