Lagerarbetare till Berner Montageteknik AB, Stockholm

Lagerarbetare till Berner Montageteknik AB, Stockholm

Vi söker en medarbetare till vårt Lager i Albyberg / Österhaninge

Vi söker Dig som har flera års erfarenhet från lagerarbete, med stor vikt på godsmottagning. Du kommer att ingå i ett team på ca 10 personer.

Du innehar truckkort och har god truckvana. Du behöver ha god datorvana (främst Excel) och det är meriterande om du tidigare arbetat i affärssystemet SAP. Vårt koncernspråk är engelska så vi vill att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker en positiv, engagerad och ansvarstagande lagspelare med ledaregenskaper. Du har en förmåga att planera arbetet, se möjligheter samt kunna arbeta självständigt och ta initiativ.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. följande:
  • Godsmottagning med ankomstkontroller av inkommande gods för vidare utplacering på lagerplatser.
  • Plockning av inkomna order.
  • Packning av utgående gods.
  • Ompaketering till mindre förpackningsstorlekar.
Vi följer kollektivavtalet för Handelsanställdas Förbund / Lager- och E-handelsavtalet.
Vi erbjuder subventionerad lunch och friskvårdsbidrag.

Lagret är beläget i ett nyetablerat industriområde med något begränsad kollektivtrafik varför det är en fördel att sökande bor i närområden alternativt har tillgång till egen bil.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på Berner: https://career.masterhelp.se/berner

Kontakt

Stefan Fasth, Lagerchef 08-578 778 46

Marina Elm, HR 08-578 778 21

Kontakt
Vi arbetar med löpande urval, skicka därför din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!
Berner är en del av tyska Berner Group. Vi har under 60 år försett fordons- och byggbranschen i 25 länder med förbrukningsprodukter, fästelement, handverktyg, el- och luftmaskiner samt kemiprodukter. Koncernen omsätter ca 10 mdkr och har ca 8 600 anställda. I Sverige är vi ca 100 medarbetare med en omsättning på ca 180 milj. Läs mer om oss på www.berner.se

Sökord:lager, lagerarbetare, lagerpersonal, lagermedarbetare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.