El ansvarig med personalansvar - Till Insjön
Har du erfarenhet inom el och automation och har lätt för att samarbeta med andra människor med målsättning att gemensamt driva utvecklingen framåt?

Vi erbjuder Dig en spännande roll i vår koncern. Hos oss får Du lösningsfokuserade trevliga kollegor som gillar det vi gör och bryr oss om varandra. Vi är övertygad om att vi kan erbjuda Dig en spännande roll med stor utvecklingspotential.

Arbetsbeskrivning
Som el ansvarig ingår du i vår underhållsavdelning. Du har ansvar för att alla i el teamen har rätt utbildning och jobbar efter de uppsatta regler som finns för el relaterade jobb. Du ansvarar för att samordning, planering och uppföljning av underhållsinsatser inom el fungerar enligt uppgjorda riktlinjer. Fokus ska vara på ordning och reda, hälsa och säkerhet.

Vi söker
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och hoppas att du är kommunikativ, drivande och trivs med att ta beslut. Vi söker en god lagspelare som gillar att hitta olika lösningar på eventuella problem som kan uppkomma.

Då Du ingår i det team som har en övergripande roll över de tre sågverken i koncernen så är det viktigt att du har förmågan att bilda goda relationer med hela organisationen. Till största del är Din placeringsort Insjön men du förväntas även vara på plats i Mora och Blyberg efter behov.

Se möjligheten att skapa en ny roll i en traditionell bransch, med framtiden för sig!

Kompetenser och önskemål
  • Lämplig utbildning inom el och automation
  • Fullständig auktorisation (A)
  • Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Vilja och förmåga att tillsammans med övriga på avdelningen skapa en positiv. attityd samt visa respekt för alla arbetskamrater
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Övrigt
Kontaktperson: Christina Gunroth Olsson, HR Chef, 072-232 95 92 & Benny Långberg, Underhållschef, benny.langberg@bergkvistsiljan.com, 070-7203011

Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag: 10 September 2020
Ansökan skickas till: jobb@bergkvistsiljan.com
Märk ansökan med: "Elchef"
Mer info
Kontaktperson Benny Långberg
Telefon 0738-18 55 11
Email Mejla Benny Långberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bergkvist Siljan är en modern sågverkskoncern i Dalarna. Koncernen innefattar råvarubolag samt tre sågverksenheter placerade i Insjön, Mora och Blyberg.

Sommaren 2019 gick de två anrika dalakoncernerna Siljan Group AB och Bergkvist-Insjön AB samman och blev Bergkvist Siljan-koncernen. Koncernen har ca 300 medarbetare i Dalarna, Hälsingland och Gästrikland.

Vi som arbetar på Bergkvist Siljan är stolta över att bruka och vidareförädla råvaran från skogen. Hos oss är hållbarhet viktigt och ett integrerat synsätt som präglar hela verksamheten.
Bergkvist - Siljan AB är övertygad om att ett aktivt arbete med mångfald och jämställdhet skapar konkurrensfördelar och stödjer koncernens målsättning att vara en god samhällsmedborgare och en attraktiv arbetsgivare.