Trafikplanerare för närtrafik och skola

Trafikplanerare för närtrafik och skola

För att säkerställa vår fortsatta expansion och för att vårda befintliga kunder söker vi en Trafikplanerare för närtrafik och skola. Som Trafikplanerare är du spindeln i trafiknätet. Du ansvarar för trafikens planering, optimering och praktiska genomförande samt upprätthåller kontakten med förarna samt berörda kommuner, skolor och kunder. I rollen ingår att hantera olika ärenden gentemot kund vilket innebär löpande kontakter. Tjänsten innebär även att kunna skapa körspecar samt ha kunskap om kör- och vilotider enligt de lagar och regler som finns. Vidare ska man även vara behjälplig vid anbud och offerter, samt skapa miljörapporter över den fasta trafiken.

Det är viktigt att du har förmågan att dokumentera noggrant, planera flexibelt samt agera situationsanpassat. I rollen ingår även att samverka med övriga trafikplanerare i koncernen för att optimera trafiken när situationen så kräver. Som Trafikplanerare måste du ha förmågan att hantera många olika uppgifter samtidigt och kunna prioritera för att nå uppsatta mål. Du förväntas knyta många olika kontakter vilket innebär att du är relationsbyggande och trivs i den rollen. Vi ser gärna att du är kvalitetsmedveten och mån om att leva upp till våra mål.

Vi utgår ifrån att du har minst gymnasial utbildning, adekvat högskoleutbildning är meriterande. Erfarenhet av logistik och planering samt erfarenhet av Microsoft Office är ett måste. Finns kunskap om planeringsprogrammen Klartext och Trapeze så är det en merit.

Vi tillämpar provanställning. Tjänstgöringsgrad är 100 procent. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Ansökningarna kan komma att behandlas innan sista ansökningsdag så tveka inte att att skicka din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt konatkt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.travellerbuss.se/
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mekka Traffic AB är både en serviceorganisation för tunga fordon samt moderbolaget i en koncern där även Bergkvarabuss AB, Ölvemarks Holiday, Scandorama, Traveller Buss AB, BK Buss AB och Elite Traffic GmbH m.fl. ingår. Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1350 fordon samt 20 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens fordonsflotta samt externa kunder.