Bergans of Norway - Butikschef, Barkarby Outlet

Bergans of Norway - Butikschef, Barkarby Outlet

Bergans of Norway har drivits av hängivna och passionerade proffs och friluftsentusiaster i mer än 100 år. Vi utvecklar högkvalitativa tekniska kläder och funktionell vandringsutrustning och har som mål att inspirera, möjliggöra och dela de bästa naturupplevelserna, samtidigt som det är av yttersta vikt att vår verksamhet bidrar till att även framtida generationer ska kunna njuta av naturen. Vi brinner för det vi gör och tror på kraften som skapas genom gemenskap, samhörighet och trygghet.

Om du har en polarutforskares uthållighet, en bergsklättrares oräddhet och värmen från en lägereld, då vill vi gärna att du läser vidare och söker tjänsten.


Som butikschef
på Bergans har du fullt resultat- och personalansvar. Din viktigaste uppgift är dock att du är en trovärdig ambassadör för friluftsliv och våra produkter och att du har förmågan att inspirera våra kunder till nya äventyr och upplevelser. Du får arbeta med ett av Nordens starkaste varumärken och leda och utveckla ett team av varumärkesambassadörer.


Vi söker dig
som har lång erfarenhet från detaljhandeln där du har gjort åtminstone 2-3 år som ledare. Du har stor arbetskapacitet och älskar att vara på golvet, där du tillsammans med dina medarbetare levererar en kundservice på högsta nivå. Du är strukturerad, kommunikativ och professionell och vi tror att det ligger i din natur att hela tiden komma med nya ideér för hur din butik kan utvecklas.


Vi erbjuder
dig en unik möjlighet att få representera ett starkt outdoor-varumärke i en butik med stor potential och mitt i en digital transformation. Du kommer dessutom ha garanterat roligt på vägen med fantastiska kollegor.

Kontakt: Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer information om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på Infinity HR, Tel 070-5591192, eller Mårten Näsvall, Mail: marten.nasvall@infinityhr.se

Välkommen med din ansökan genom att använda formuläret nedan!


REKRYTERINGSPROCESSEN
Vi återkommer här med datum för intervjuer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Bergans är hängivna friluftsmänniskor som brinner för att så många som möjligt ska uppleva turglädje, året om och i alla slags väder. Våra produkter är tillverkade utifrån en idé om att de fungera för alla typer av friluftsliv. Våra plagg för friluftsliv är tillverkade i material av hög kvalitet med god slitstyrka. Kläderna har utvecklats för att ge väderskydd, isolering och ventilation. Lager på lager-principen är en viktig utgångspunkt när du ska klä dig för en tur och här hittar du plagg från innerst till ytterst. Funktioner och detaljer som fickor, dragkedjor och justeringar är strategiskt placerade på plagget.