BRINNER DU FÖR HÅLLBART LEDARSKAP OCH MILJÖ?
Har du genuint intresse av miljöfrågor och är en engagerad ledare? Då ska du fånga denna fantastiska möjlighet att skapa hållbar utveckling för både människor och miljö.

Vi söker nu en Gruppchef Tillståndsprövning och MKB i
Stockholm.

Som gruppchef ansvarar du för att leda och utveckla dina medarbetare liksom gruppens arbete i helhet, där du även får bidra till den strategiska utvecklingen i företaget.

Ditt team består av såväl seniora som juniora medarbetare med hög kompetens inom miljö- och vattenteknik. Idag är gruppen elva personer i åldrarna 26 – 48 år och medarbetarna finns i både Stockholm (9 personer) och Göteborg (2 personer). Planen är dock att framöver bilda en egen grupp i Göteborg.

Gruppens huvudsakliga arbete är att hjälpa kunder med miljötillstånd och infrastrukturfrågor genom hela projekten. Medarbetarna sitter i projekt ute hos kund, ofta under längre tid. Som ledare ansvarar du för att de trivs, utvecklas och har rätt stöd i sitt arbete. Du kommer också att vara engagerad i projekt till viss del, primärt genom att säkerställa rätt leveranser i projekten samt att identifiera kundernas behov av stöd från Bergab. Rollen som gruppchef ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

På Bergab lever vi våra värdeord Kompetens, Engagemang och Samarbete i vardagen. Vi har "högt i tak" och en platt organisation där alla får synas och höras och samarbetar över grupperna för att leverera högsta kvalitet och ständigt utvecklas.

Den vi söker
Som person är du nyfiken, engagerad, ansvarskännande och har lätt för att etablera nya kontakter. Du har god kommunikativ förmåga och trivs med att samarbeta med andra samt dela med dig av dina kunskaper och erfarenhet. Som ledare har du ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse för dina medarbetare. Du har en bakgrund inom miljö- och samhällsutveckling och förstår marknaden men behöver inte vara specialist.

Då vi värdesätter de personliga egenskaperna högt kan detta vara en chans för dig som vill ta steget till din första ledarroll. Du har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, antingen från beställar- eller konsultsidan. Du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

Bergab är ett fristående konsultföretag där ledord som engagemang, kunskap och samarbetsförmåga genomsyrar vår kultur och vårt förhållningssätt. Totalt är vi drygt 80 medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi sätter stor vikt vid rätt kvalitet i vårt arbete, att utvecklas och ha kul tillsammans.

Inom teknikområdet Tillståndsprövning och MKB är vi verksamma inom alla typer av miljöutredningar: Tillståndsärenden och planer, anmälningar, samråd, dispensansökningar och skyddsåtgärder, upprättandet av miljörapporter och kontrollprogram, ledningssystem och anpassade utbildningar. Vi är i dagsläget ett naturligt val inom de branscher där geologi och hydrogeologiska frågor spelar en stor roll som t.ex. infrastruktur, gruvor och täkter men vi arbetar även i uppdrag tillsammans med annan industri, kommuner och statliga bolag.

I denna rekrytering samarbetar Bergab med Monica Lönnbom Recruitment, Coaching & Consulting

För frågor, kontakta Monica på 0735 10 19 19.
Urval för intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Vi ser fram emot din ansökan antingen via monica@lonnbom.com eller "Ansök nu" senast den 16 november.

Sökord: Gruppchef , Chef , Ledare , Ledarskap , Miljö
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 nov (4 dagar kvar)