Säljare, Stockholm

Säljare, Stockholm

Säljare

till Stockholm

Vill du jobba i ett av Sveriges 500 största bolag? Vi söker nu en säljare som vill fortsätta hjälpa oss se till att våra kunder kan fokusera på det som de är bäst på, medan vi tar hand om alla frågor kopplade till arbetskläder och personligt skydd.

Vi är landets största leverantör av arbetskläder i kombination med personligt skydd och vi brinner för att ge våra kunder professionell och personlig service med fokus på rådgivning, leverans och utveckling. Vi har ett av marknadens bredaste sortiment utav textilier och jobbar med flexibla servicelösningar för att skapa mervärde åt våra kunder.

Tjänsten
Vi söker dig som motiveras av att jobba med nykundsbearbetning. Rollen präglas av ett högt tempo och självständigt arbete där lösningen för kund står i fokus. Du kommer att få jobba med mindre och medelstora kunder och ha ett stort eget ansvar där du planerar din vardag själv. Vi ger dig ansvar förhela säljprocessen.

Din profil
  • Du har flera års erfarenhet från försäljning och är resultatorienterad
  • Du motiveras av en hög aktivitet och kundnärvaro
  • Du har förmågan att arbeta disciplinerat och strukturerat
  • Du tar ansvar för att leverera och att jobba ut efter organisationens värderingar och mål
Vill du göra detta tillsammans med oss så ser vi till att du får det stöd du behöver för att bli framgångsrik!

Krav
Engelska i tal och skrift samt B-körkort krävs.

Vi erbjuder dig
Anställning i ett stabilt marknadsledande bolag med konkurrenskraftiga förmåner är vi stolta att kunna erbjuda, men här får du också tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling och ett socialt nätverk både nationellt som internationellt. Allt för att duska utvecklas både personligt och professionellt med oss. Vår filosofi är att om du utvecklas och har roligt på jobbet så kommer resultaten!

Ansökan
Låter det spännande? Sök idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Paul Sällberg, Säljchef, på 070-612 94 42.

Välkommen att registrera din ansökan, ett personligt brev och CV. Vi jobbar med löpande urval, sök idag - du börjar imorgon!

Välkommen med din ansökan!
Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: säljare, utesäljare, fältsäljare, account manager, distriktsäljare, regionsäljare, försäljning, försäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 9 aug (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!