Säljare till Ukrainian Professional Support Center i Stockholm

Säljare till Ukrainian Professional Support Center i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Vi rekryterar nu en säljare till UPSC baserad i Stockholm. Du kommer vara med och bidra till att nyanlända ukrainare som flytt kriget får möjlighet att komma in på den svenska arbetsmarknaden. Din primära roll kommer vara att kartlägga och kontakta företag på marknaden i syfte att fånga upp deras behov av personal som kan matchas med kompetenser hos de 20 000 ukrainare som har kommit till Sverige och är i behov av jobb. Rekryteringstjänsterna som du erbjuder företagen är kostnadsfria genom finansiering av Europeiska socialfonden.

Du samarbetar med ett team av 12 engagerade kollegor i projektet, varav 2 arbetar med försäljning i nuläget. Din tjänst är tidsbegränsad till den 31 augusti 2023, och du rapporterar till Malin Crona som leder projektgruppen.

Din profil

Vi söker dig som brinner för att göra skillnad! Du tycker om att jobba i gränsöverskridande team och har viss erfarenhet av B2B-försäljning, där självständiga efterforskningar och leads-generering har varit en del i arbetet. Du är bekväm med att tala och skriva på både svenska och engelska. Vidare ser vi gärna att du är orädd för att ta kontakt med relevanta chefer och utföra möten med de företag som du har kartlagt, samt att du har en drivkraft att uppnå de mål som är uppsatta för rollen. Har du erfarenhet av vård, hotell & restaurang eller ekonomi så är det meriterande eftersom dessa kompetenser efterfrågas av många svenska arbetsgivare och är vanliga hos de ukrainska kandidaterna.

Ansökan

Låter det här intressant?

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Clockwork Rekrytering & Bemanning. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se idag då vi utvärderar ansökningar löpande. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Mattias Gäreskog på 0733-51 27 09 eller via mail: mattias.gareskog@clwork.se
Mer info
Kontaktperson Mattias Gäreskog
Telefon 073 351 27 09
Email Mejla Mattias Gäreskog
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ukrainian Professional Support Center (UPSC) startades våren 2022 av den ideella föreningen Beredskapslyftet i samarbete med en rad olika rekryteringsföretag och finansieras sedan september 2022 och till och med september 2023 av den Europeiska socialfonden. Målsättningen med UPSC är att 1200 nyanlända ukrainare i Sverige antingen ska få jobb genom att matcha deras kompetenser med behov hos svenska företag runt om i landet, eller komma ett steg närmare att få jobb via olika utbildningar och events. Beredskapslyftet i sig är grundat av Novare, Sofiahemmet och Wallenbergstiftelsen för att mobilisera näringsliv och samhällsresurser i kristider.