Talent Acquisition Consultant (3 månaders uppdrag)

Talent Acquisition Consultant (3 månaders uppdrag)

Din roll som Talent Acquisition Consultant

I rollen som Talent Acquisition Consultant kommer du ha en nyckelposition när det kommer till att hitta företagets framtida talanger. Du kommer möjliggöra deras kraftiga tillväxt genom att säkerhetsställa att dom har rätt person på rätt plats. Du kommer tillhöra vår kunds fantastiska in-house Talent Acquisition Team som tillsammans och med hög kvalité rekryterar nya talanger till organisationen i Sverige, men även till deras internationella kontor. Det är ett sammansvetsat team som har humor, stort engagemang för rekrytering och tillsammans arbetar dom både högt och lågt med en riktig ”will-do”-attityd.

Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen från search av potentiella kandidater till signering av anställningsavtal. Du kommer att jobba mot alla avdelningar och många olika typer av roller. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för och utveckla företagets rekryteringsprocess
  • Uppsökande rekrytering via sociala kanaler, exempelvis LinkedIn
  • Screening av inkommande ansökningar
  • Intervjuer
  • Utvärdera kandidater med hjälp av personlighetstest
Dina Kvalifikationer
  • Har en universitetsutbildning inom HR, beteendevetenskap, ekonomi eller liknande
  • Har tidigare erfarenhet från uppsökande rekrytering
  • Har mycket goda kunskaper inom svenska, både skriftligt och muntligt. Eftersom du kommer arbeta med rekrytering till internationella kontor, krävs det även att du har mycket goda kunskaper och känner dig bekväm med att kommunicera på engelska
  • Meriterande är erfarenhet av att jobba med personlighetstester
För att lyckas i rollen som Talent Acquisition Consultant älskar du att bygga relationer och är professionell i ditt sätt att kommunicera. Du drivs av att jobba resultatorienterat, är strukturerad och har ett starkt behov av att följa upp och avsluta arbetsuppgifter. Du är kreativ i dina tillvägagångssätt för att hitta talang och har en förmåga att övertyga andra. Vidare är du uthållig och när du bestämt dig för något så ger du inte upp!

Övrigt

Start: Omgående,
Omfattning: Heltid, 100% (Tre månaders konsultanställning)
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Talent Acquisition Consultant intressant? Urvalet sker löpande, så tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund brinner för att hjälpa deras kunder att attrahera, belöna och stärka förhållandet med sina medarbetare. Sedan 2004 har de som ett snabbväxande HR-techbolag revolutionerat branschen och sättet att arbeta med förmåner och kommunikation till sina anställda. Genom deras skräddarsydda portal kan arbetsgivare världen över bland annat erbjuda bättre kommunikation med sina medarbetare, bättre förmånsutbud samt introducera nyanställda på ett mer effektivt och digitalt sätt. Hos dom får du chansen att inte bara påverka en organisations interna arbete, utan även deras medarbetares välmående och relationen till sin arbetsgivare.