Rekrytering av projektledare till Bengt Dahlgren!

Rekrytering av projektledare till Bengt Dahlgren!

Bengt Dahlgren ser ett ökat tryck hos deras kunder och behöver därför möta behoven genom att ta in fler projektledare. Om du trivs med ett varierande arbete där du fungerar lite som en egen företagare, men att du har härliga kollegor som du kanske annars hade saknat? Är så fallet kan detta vara din nya utmaning!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bengt Dahlgrens räkning en projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bengt Dahlgren!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som projektledare hos Bengt Dahlgren förväntas du driva ditt arbete självständigt, projektens storlek varierar. Projektens storlek varierar och styrs utifrån kunds förfrågningar, det kan vara alla mellan stora projekt inom VVS till mindre förfrågningar från kunder med behov av olika tekniska lösningar. Du kommer arbeta med flera projekt parallellt och ansvara för en del av anläggningens beläggning därav kommer en del av ditt jobb vara att hitta kunder och affärer.

Vi söker dig som

För denna roll förväntar vi oss att du kan de här med projektledning och har några års erfarenhet inom branschen. Du har en god förståelse för samhällsbyggnadsteknik och byggprocessen. Således ser vi hellre att du har en bred profil samtidigt som du gillar att testa nya saker och utmana dig själv.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bengt Dahlgren! Du har en god förmåga att kommunicera och skapa nya relationer med kunder. Vidare har du ett affärsfokus och har förmågan att identifiera och sätta utmanande mål för ditt eget arbete. Att kunna planera både ditt och andras arbete är mer eller mindre en självklarhet.

START: Omgående, eller när kan du?
OMFATTNING: Rekrytering, heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Marija Biletic

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Bengt Dahlgren vision är att vara det självklara valet för kunder och medarbetare och deras affärsidé är att kombinera det stora företagets styrkor med det lilla företagets snabbhet, flexibilitet och närhet. På Bengt Dahlgren förverkligas goda idéer, människor växer och tillsammans skapas värden för såväl de själva som deras kunder och samhället i stort. Detta görs genom att skapa en kultur med optimala förutsättningar för branschens vassaste konsulter. Vi hjälps åt att utveckla spetskompetens för kundera, som teknikkonsulter strävar vi efter att göra det svåra enkelt. Bengt Dahlgren är ett privatägt teknikkonsultföretag inom samhällsbyggnad och tillhandahåller kvalificerade ingenjörer inom installation,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 16 juni 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.