Nu söker vi en kunnig tekniker inom AV-området

Nu söker vi en kunnig tekniker inom AV-området

Har du erfarenhet av digital konferensteknik och trivs med tekniska uppgifter? Brukar du beskrivas som kommunikativ och initiativtagande? Då kan du vara den vi söker!

Om uppdraget

Till vår kund, en statlig myndighet med mötesintensiv verksamhet samt fokus på digitala möten, söker vi nu strukturerade tekniker inom AV-området. Uppdraget beräknas starta omgående för att pågå till 31 december 2022. Omfattning är heltid med placering Stockholm.

Dina arbetsuppgifter

I rollen kommer du att hantera ärenden via ärendehanteringssystemet, mail och telefon där du ger rådgivning och stöd till användare inför, under och efter möten. Det kan till exempel gälla val av lämplig digital utrustning eller lämplig lokal för detta. Vidare kommer du att uppdatera, uppgradera och utbilda i konferensteknik. Inför större möten kommer du att ha internationella kontakter med tekniker i andra länder för att säkerställa att mötestekniken fungerar felfritt. I arbetet ingår också att felsöka, programmera och åtgärda konferensteknik samt att montera upp teknisk utrustning till möten och sammankomster lokalerna. Vidare kommer du att hantera inköp och felanmälan av teknisk utrustning. Arbetet kommer i och med arbetsuppgifterna både att vara operativt med tekniskt fokus såväl som att vara administrativt och till viss sel utbildande. Under uppdraget agerar du kontaktperson mot avtalsleverantörer.

För uppdraget söker vi dig med en god samarbetsförmåga och som trivs med att arbeta serviceinriktat samt kan organisera arbetet effektivt. Vi vill också att du är initiativtagande med en god förändringsförmåga. Självklart är det viktigt att du har en positivt inställning och är tillmötesgående.

Dina kvalifikationer
  • Gymnasieexamen
  • Minst 1 års erfarenhet av arbete med digital konferensteknik
  • Erfarenhet av ljud och bild
  • Meriterande med vidareutbildning inom ljud och bild
  • Merit med erfarenhet av digitala plattformar (tex Skype, Zoom, Webex, Teams)
  • Ytterliga merit av erfarenhet av att ha utbildat inom teknikområdet
Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 2022-02-21

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare charlotte.wahlström.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter
Mer info
Kontaktperson Charlotte Wahlström
Telefon 08-84 53 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (54 dagar kvar)