Nu söker vi en duktig Jurist till Stockholm

Nu söker vi en duktig Jurist till Stockholm

Har du en fallenhet för att arbeta analytiskt och problemlösande? Då kan detta vara något för dig!

Om uppdraget
Vi på Bemannia söker just nu en Jurist till vår kund i centrala Stockholm. Uppdraget kommer att start omgående och pågå fram till oktober med stor chans till förlängning. Placeringsort: Stockholm, Odenplan.
Under uppdragets gång kommer du arbeta heltid 100% och stötta upp teamet till vår kunds juridiska avdelningar.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Jurist kommer du att arbeta med olika typer av ärendehantering så som att utreda/handlägga ärenden genom att exempelvis kommunicera med klaganden och beslutsmyndigheter skriftligen. Du kommer att hantera din egna ärendestock inklusive prioritera, planera, följa upp samt utreda rättsliga frågeställningar / genomföra rättsutredningar kopplat till ärendehanteringen. Utöver detta kommer du att arbeta med beslutsförslag och ha kontakt med bl.a. klagande, rektorer, kommuner samt besvara allmänhetens frågor. Du kommer även att arbeta med diarieföring av handlingar, m.m.

Dina kvalifikationer
  • jur kand., juristexamen eller likvärdig utbildning
  • minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som jurist
  • goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift
Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Sofia Sundberg sofia.sundberg@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
Mer info
Kontaktperson Sofia Sundberg
Telefon 08-84 53 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll Juridik, Juridisk rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 juli 2022 (55 dagar kvar)