Kundcentermedarbetare i ett kommunalt bostadsföretag i Stockholm sökes

Kundcentermedarbetare i ett kommunalt bostadsföretag i Stockholm sökes

Är du serviceinriktad och studerar inom fastighet eller pedagogiska yrken? Då är det dig vi söker.

Om uppdraget


I denna roll kommer du arbeta för ett kommunalt bostadsföretag i ett kundcenter tillsammans med andra kundcentermedarbetare. Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid under sommaren för att sedan fortsätta arbeta extra under resten av året då behovet av extrapersonal under året är ganska stort.

Dina arbetsuppgifter
I denna tjänst kommer du ha i uppgift att ta emot och registrera ärenden i befintliga och kommande digitala kanaler, kunna felsöka, prioritera och styra ärenden korrekt. Du kommer även få besvara samtliga frågor från hyresgäster och övriga intressenter på ett effektivt sätt, samarbeta med övriga funktioner inom företaget samt medverka i förbättringsarbete, uppföljning och vidareutveckling av kundcenters verksamhet. I övrigt kommer du att delta i förekommande eller nya arbetsuppgifter inom kundcenters verksamhet.

Dina kvalifikationer
  • Erfarenhet och kunskaper inom kundservice via telefon, webb, kommunikation eller digitala kanaler alternativt studerar inom fastighet eller pedagogiska yrken
  • Tydlig och korrekt svenska både i tal och skrift
  • Öppen för innovation, utveckling och förändringsarbete
  • Erfarenhet av att hantera svåra samtal och missnöje
Meriterande
  • Erfarenhet av fastighetsskötsel, förvaltning och uthyrning
  • Erfarenhet av kommunikation i digitala kanaler
  • Erfarenhet av arbete i mångkulturella miljöer
  • Engelska och andra språk
  • Kunskaper inom fiber/bredband/tv och telefoni
Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare på: nadine.ayari@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (48 dagar kvar)