Konferensvärd kombinerat med receptionsarbete sökes

Konferensvärd kombinerat med receptionsarbete sökes

Vi söker en driven och social konferensvärd!

Om uppdraget


Just nu söker en konferensvärd där även en del café- och receptionsarbete ingår till en stor myndighet belägen i Sundbyberg! Uppdraget kan påbörjas omgående och förväntas pågå till och med 30 september 2022. Arbetet är på heltid 100% och sker på plats i myndighetens lokaler.

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du arbeta med att ge service mot ett stort antal personer och vi söker någon som är strukturerad och som kan hantera flera saker samtidigt. Detta är en bred roll som bland annat kommer innebära kontorsservice så som arbete med café och ge mötesservice. Det ingår även att hantera kortköp, ställa fram frukostbuffé, ta emot felanmälningar, lägga beställningar, hantera godsmottagning, ställa i ordning lokaler, receptionsarbete samt även administration. I arbetet kan det även förekomma tunga lyft. För detta söker vi någon som exempelvis har en förmåga att leverera service, har blicken och känslan, erfarenhet från hotell, konferens eller restaurang.

Dina kvalifikationer
 • Grundläggande högskolebehörighet
 • Minst två (2) års arbetslivserfarenhet som receptionist
 • Erfarenhet av enklare livsmedelshantering, t ex från café eller dagligvaruhandel
 • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdig
 • Flytande i svenska i såväl tal som skrift
Meriterande
 • Erfarenhet av att använda ärendehanteringssystem (exempelvis Service Now, Service Manager, Besökshanteringssystem Visit).
   Vad vi erbjuder dig
   Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

   Om ansökan
   Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 16 maj 2022

   Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Linnea Lindström linnea.lindstrom@bemannia.se

   För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

   Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
   Mer info
   Kontaktperson Linnea Lindström
   Telefon 0771-845300
   Område Stockholms stad
   Yrkesroll Administration, Reception
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (12 dagar kvar)