Kommunikatör sökes till en stor myndighet

Kommunikatör sökes till en stor myndighet

Är du intresserad av miljö och hållbarhetsfrågor samt av att hitta ett utvecklande och lärorikt uppdrag? Då kan detta vara något för dig!

Om uppdraget


Uppdraget kommer att innebära en roll som Kommunikatör inom miljö och hållbarhetsfrågor. Tjänsten avser ett konsultuppdrag på en sysselsättningsgrad på 50-100%. Uppdraget kommer att starta 30 maj och pågå till 14 oktober med stor chans till förlängning. Valfri placeringsort då möjlighet till distansarbete är stor och vår kund är utspridd över hela landet.

Inför starten krävs det att du genomgår en säkerhetsintervju vilket utförs av oss på Bemannia.


Dina arbetsuppgifter

I din roll som Kommunikatör kommer du att arbeta med strategiska kommunikationsarbeten samt kommunikationsrådgivning. Det Inkluderar bl.a. framtagande av kommunikationsplan och strategi för hållbarhetskommunikation under året/åren. I det ingår stöd i arbetet med att ta fram nya miljömål, lägga en strategi och plan för hur de ska implementeras med hjälp av kommunikation.

Det operativa kommunikationsarbetet kommer att innebära uppdatering av texter på intranätet och ta fram förslag samt innehåll till artiklar och texter. Stötta med formulering, kommunikation och lansering av nya miljömål. Ta fram textförslag på kort varsel, delta i förberedelserna av hållbarhetsvecka: Planering, lansering och kommunikation kring "hållbarhetsvecka".

Dina kvalifikationer
  • Högskoleutbildning inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, grundläggande högskolebehörighet samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som kommunikatör.
  • Yrkeserfarenhet av digital kommunikation och sociala medier.
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
  • Goda kunskaper i redigeringsverktyg för grafisk form och för media samt webbpubliceringsverktyg.
Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 15 maj

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare. Linnea Lindström, linnea.lindstrom@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
Mer info
Kontaktperson Linnea Lindström
Telefon 0771-845300
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (13 dagar kvar)