Kommunikatör med vassa engelskkunskaper sökes

Kommunikatör med vassa engelskkunskaper sökes

Är du en vass Kommunikatör med god förståelse i både engelska och svenska som brinner för att arbeta med webbaserade texter? Då kan det här uppdraget vara något för dig!

Om uppdraget
Uppdraget kommer att innebära en roll som Kommunikatör där området kommer vara att arbeta med att skriva texter på engelska till kundens websida. Tjänsten avser ett konsultuppdrag på en sysselsättningsgrad på 100%. Uppdraget kommer att starta omgående och pågå till 30 september med stor chans till förlängning. Placeringsort: Stockholm

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Kommunikatör kommer du arbeta med att ta fram nya webbaserade texter på engelska till kundens nya webbsida. Texterna kommer att handla om medicinska enheter i första hand, forskning och utbildning. Vidare kommer du att ta fram förslag samt innehåll till artiklar och texter på engelska. Du kommer även stötta med formulering, kommunikation och lansering av nya texter på engelska.

Dina kvalifikationer
  • Högskoleutbildning inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Alternativt, grundläggande högskolebehörighet samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som kommunikatör.
  • Yrkeserfarenhet av digital kommunikation.
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.
  • Mycket goda kunskaper i Engelska och Svenska.
  • Goda kunskaper i redigeringsverktyg.
Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare. Sofia Sundberg. Sofia.sundberg@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
Mer info
Kontaktperson Sofia Sundberg
Telefon 08-84 53 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (15 dagar kvar)