Product & Customer Support sökes till Bellpal!

Product & Customer Support sökes till Bellpal!

Dina arbetsuppgifter

Vi letar både efter kandidater på heltid med start omgående alternativt om du är student deltid under studierna samt hösten och heltid under sommaren. Tar du examen till sommaren finns möjlighet till deltidarbete tills studierna är avslutade och därefter heltid.

Inom rollen som Product & Customer Support kommer arbetsuppgifterna dels innefatta kundservice till potentiella och befintliga kunder med telefon och mail som främsta verktyg. Du kommer ständigt att arbeta mot en förbättrad kundtjänst och även sammanställda rapporter med nyckeltal.

Rollen innebär även en teknisk och administrativ sida till Produktägaren, här ingår utvecklings- och samarbetsarbete med potentiella samarbetspartners samt support. Du kommer även att utföra testning av produkter och rapportera fel i deras system.

Din profil

Vi söker dig som är i slutet av eller har en utbildning inom Teknik, IT, systemvetenskap eller liknande relevant utbildningsbakgrund/arbetslivserfarenhet med ett tekniskt intresse. Vi ser att du har goda kunskaper inom Microsoft Office och gärna har erfarenhet av projektledning. Vidare ser vi att du är analytiskt lagd, gillar att lösa problem och är serviceminded. Du gillar att arbeta i en miljö under förändring och kan hantera flera olika uppgifter samtidigt. Som person är du noggrann, självständig, driven och stresstålig.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BellPal är ett startup-företag inom Health Tech och deras mål är att öka tryggheten och livskvalitén för seniorer genom att erbjuda världens bästa trygghetslösning för fall-detektion och prevention. BellPals första produkt som nyligen släpptes på den svenska marknaden består av en till synes vanlig analog klocka, men med en inbyggd AI-motor för falldetektion, mobila appar för senioren och dess anhöriga samt en Trygghetsjour som säkerställer att senioren får rätt hjälp snabbt vid ett eventuellt fall.

För kunds räkning söker vi nu en Product & Costumer Support och vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess - välkommen med din ansökan redan idag!