Teamleader Beijer Bromma

Teamleader Beijer Bromma

Beijer Bromma söker nu fyra teamleaders, två till butiken och två till lagret som tillsammans med övrigt team ska driva filialen till fortsatt framgång. Beijer Bromma söker dig som besitter ett affärsmässigt sinne och ett hjärta för god service! Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Är du vår nya stjärna och vill bygga Beijer med oss? Ansök då redan i dag!

Beijer erbjuder

Som Teamleader verkar du i en roll med mycket frihet under ansvar. Du får en unik chans att arbeta i en miljö som välkomnar egna initiativ och ger dig möjlighet att coacha samt utveckla dina medarbetare/verksamheten i ett nära, operativt ledarskap. I ryggen har du en engagerad och uppmuntrande ledningsgrupp som ivrigt hejar på dig!

Dina huvudsakliga uppgifter

I rollen som Teamleader bär du ansvar för att leda den dagliga butiksdriften.

Övriga uppgifter;
  • Driva försäljning via kundmötet
  • Dagligen coacha dina medarbetare
  • Tillsammans med ditt team skapa goda relationer med våra kunder
  • Dagligt personalansvar
  • Tillsammans med lokal ledningsgrupp leda filialen
  • Agera föredömligt och ansvara för att interna policys sköts
Vem söker vi?

Då rollen som Teamleader innebär att du verkar i en snabbföränderlig bransch söker vi dig som har erfarenhet ifrån att leda medarbetare eller liknande roll innan. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt team. Som ledare på Beijer har du förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra. Kunskap och erfarenhet från byggbranschen ses som mycket meriterande

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till Butiks-/ Lagerchefen och blir en del av ett härligt, passionerat filialteam.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Sofia Blom Butikschef Beijer Byggmaterial,

sofia.blom@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Bromma.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.