Lager- och butikssäljare sommar Beijer Bromma

Lager- och butikssäljare sommar Beijer Bromma

Är du en serviceinriktad och driven person som vill jobba med byggmaterial? Drivs du av att alltid göra det lilla extra i varje kundmöte? Filialen i Bromma är en av Beijers stora satsningar då filialen i Bromma nu är den vaknaste filialen med öppettider 24/7. Teamet i Bromma söker nu en serviceinriktad säljare som kan stötta under sommaren. Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som en av våra kollegor blir du en del av ett härligt team som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet. Du får en chans att göra det lilla extra i varje kundmöte och bidra till kvalitativa kundrelationer, varje dag!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Bemanna drive-in hallen och sköta rutiner vid vår utfart för att underlätta kundflödet.
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder, hjälpa till hela vägen från infart till utfart.
  • Driva och engagera dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Dagligt arbete med allt från godsmottagning till orderplock, lossa och lasta bilar.
  • Vid behov stötta i butiken med varuplock och kassaarbete.
Vem söker vi?

Som lager- och butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett glatt bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi arbetar i tighta team, i en snabbfotad bransch där det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt hantera många bollar i luften med en positiv inställning.

Då tjänsten avser lördagar, semesterperioden och vid behov passar det väldigt bra för någon som studerar.

Krav för tjänsten är:

Har fyllt 18 år

Körkort minst A/M

Truckkort

Viss kunskap och intresse för byggmaterial

Meriterande:

Erfarenhet från att sälja byggmaterial/kunskap inom byggmaterial.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till butikschefen och blir en del av ett härligt, passionerat butiksteam.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Julia Bellander, HR-Specialist på Beijer Byggmaterial,

julia.bellander@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på deltid med fokus på helger men heltid vissa veckor under semesterperioden. Placeringsort Bromma.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.