Byggrådgivare Beijer Bromma

Byggrådgivare Beijer Bromma

Har du en erfarenhet från byggbranschen eller retail med inriktning inredning och är på jakt efter din nya utmaning inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag med möjlighet till stor frihet? Beijer Bromma söker nu en dig att komplettera vårt team med! Ansök i dag och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som byggrådgivare erbjuds du en roll med mycket frihet under ansvar. Här får du möjligheten att arbeta med relationsskapande på heltid! Dessutom blir du en del av ett starkt, engagerat butiksteam som tillsammans driver Beijer till nya framgångar. I rollen som byggrådgivare fyller du en viktig funktion genom att ständigt effektivisera byggprocesserna för våra kunder.

Beijer Bromma en filial som inte är som alla andra bygghandlare. Vi har generösare öppettider än någon annan bygghandel i Stockholm/ Sverige där vi kan hjälpa våra kunder 24 tim om dygnet. Vi jobbar med en ny fin butik fylld av varor för alla kunder. Idag är vi 60 anställda på filialen och vi vill och skall vara nr1 inom bygghandeln och för dig som anställd skapar vi återväxtmöjligheter inom filialen och företaget. Du blir en nyckelperson i ett team som brinner för kunden.

Dina huvudsakliga uppgifter
  • Försäljning till befintliga kunder/ nykundsbearbetning
  • Offert- och orderhantering
  • Teckna avtal
  • Systemarbete i diverse digitala system/verktyg
  • Arbeta fram bygg/ inredningslösningar för våra kunder
Vem söker vi?

Som byggrådgivare ingår du i ett team lett utav en butikschef. Tillsammans är vårt uppdrag att arbeta relationsinriktat och utveckla den lokala försäljningen. Vi söker en inredningsintresserad ny kollega, med bakgrund inom retail eller byggnad. Du som söker bör ha erfarenhet av rådgivning, kundservice för inom och utomhusprojekt. Du behöver vara en person som är lösningsorienterad, flexibel med kunden i fokus.

Det är bra om du kan / har erfarenhet från winner el likvärdiga ritprogram. Har du jobbat med tapet, golv, färg, kakel/ klinker med tillhörande produkter är det ett plus.

Har du en färgsättarutbildning eller inredarutbildning så är detta jobb för dig, här finns alla möjligheter att vara med och forma tjänsten till den bästa servicen för våra kunder.

Väx med oss på Beijer Bromma, är du en person som vill utvecklas i din roll eller till nya roller inom företaget så är detta en fantastisk möjlighet.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.
I denna roll rapporterar du till Butikschefen och blir en del av ett härligt, passionerat butiksteam.
Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Julia Bellander, HR Specialist på Beijer Byggmaterial,

julia.bellander@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Urval och intervjuer påbörjas under vecka 31. Tjänsten är på heltid med placeringsort Bromma.

Varmt välkommen med din ansökan
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.