Byggrådgivare Beijer Bromma

Byggrådgivare Beijer Bromma

Beijer Bromma växer och satsar, därför söker vi tre byggrådgivaresom har en gedigen kunskap om byggmaterial till vår filial. För att passa i rollen tror vi att du bär på en hel hög med ambition, resultattänk och branscherfarenhet. Du får chansen att vara en del av ett företag med hjärta och engagemang för anställda och kunder. Blir du vår nästa stjärna?

Arbetsbeskrivning
Som Byggrådgivare arbetar du med kundmottagning i butik, lämnar offerter, tar emot order och arbetar i vårt affärssystem Trygg. I din roll kommer du att ge råd och sälja till primärt konsumentkunder.

Vem är du?
För att passa i denna roll tror vi att du är en person med ett starkt driv, god struktur, ett lösningsorienterat sinne samt uppskattar ordning och reda. Beijer uppmuntrar personligt engagemang, vilja till utveckling och hög servicekänsla. Rollen ställer krav på intresse och kunskap inom byggnadsmaterial samt inom försäljning. Vidare trivs du i ett företag som ser till mycket självständigt ansvar, strategiskt tänk och en öppenhet mellan såväl kollegor som kunder. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha erfarenhet av försäljning, ha ett gott kundbemötande och vi ser det starkt meriterande om du besitter byggteknisk kunskap.

Nästa steg
Då vi har en varm och personlig arbetskultur söker vi dig med ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter som lämpar sig väl till vårt team. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi söker i framtida medarbetare. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige!Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är på heltid, arbetstid innefattar kvällstid och helger. Placeringsort Bromma.

För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, HR specialist Beijer Byggmaterial,

denise.nilsson@beijerbygg.se

Rekryteringsstart är omgående och tjänsten är planerad att tillsättas så snart vi hittat rätt person då vi genomför löpande urval och intervjuer. Vi kontaktar samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.beijerbygg.se/privat/sv/om-beijer-bygg/jobba-hos-oss
Sista ansökningsdag 11 juli 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 83 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.