Logistikansvarig med utvecklingsfokus, Bedsab

Logistikansvarig med utvecklingsfokus, Bedsab

Om tjänsten

Har du ett stort engagemang och tycker om att få spela en viktig roll i en framgångsrik och mindre organisation? Bedsab söker en handlingskraftig och förändringsinriktad logistikansvarig som vill vara med och bidra till goda resultat, nöjda kunder och fortsatt tillväxt!

I rollen som logistikansvarig är din övergripande uppgift att leda och utveckla logistikverksamheten i vårt lager/verkstad/butik för att säkerställa leveranserna till kund i rätt tid, kvalitet och kostnad. Bedsab är ett välrenommerat familjebolag inom lyftredskap och surrningsmateriel med lång historia och vårt mål är att vara branschbäst på att ge våra kunder leveranssäkerhet och god service. Som logistikansvarig blir du en del av Bedsabs ledningsgrupp, rapporterar till VD och arbetar i våra lokaler i Högdalen, strax söder om Årsta i Stockholm.

Arbetsuppgifter
  • Förbättring och effektivisering av logistikprocesserna
  • Definition och uppföljning av nyckeltal inom området för att nå övergripande måltal
  • Säkerställa att Bedsabs standarder för hälsa, miljö och säkerhet följs
  • Leda logistikprojekt och arbetet med kontinuerliga förbättringar
  • Personalansvar för ca 8 medarbetare
  • Delta i logistikutvecklingsarbetet
  • Aktivt medverka i ledningsgruppen för Bedsab
Vi erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete i ett bolag med hög trivsel och stor möjlighet att påverka utvecklingen av rutiner, processer och logistikflöden. Du blir en del av Bedsabs ledningsgrupp och samarbetar nära VD och försäljningschef med att utveckla verksamheten. Som logistikansvarig coachar och leder du ditt team med duktiga och engagerade medarbetare mot uppsatta mål för verksamheten.

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av logistik och arbetsledning och som trivs i en bred roll med operativt arbete och de strategiska frågorna i ledningsgruppen. För att lyckas i rollen som logistikansvarig hos oss är det viktigt att du har passion för ledarskap och förmågan att arbeta självständigt och driva egna projekt och utvecklingsarbete framåt mot goda resultat. Som person är du social och relationsskapande och trivs i kontakten med andra, något du kommer att ha användning av då du i ditt dagliga arbete har flertalet kontaktytor både internt och externt. Din kommunikativa förmåga gör att du på ett pedagogiskt sätt kan beskriva olika logistikflöden för andra. Du är både resultatinriktad och hands-on i ditt arbetssätt, gillar att styra mot uppsatta mål men fastnar inte i excelfiler och KPIer. Vidare tycker du om att vara kreativ och hitta smidiga lösningar mellan logistik och verksamhet. Du har datarvana och erfarenhet av arbete i WMS-system. Har du erfarenhet av affärssystemet Jeeves är det meriterande. Du talar och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, både i tal och skrift. Det är krav att du har truckkort samt B körkort.

Om Bedsab B. Edström AB
Bedsab är ett familjeägt grossistföretag som varit verksamt sedan 1970, vars affärsidé är att erbjuda våra kunder helhetslösningar av kvalitetsprodukter, utbildning och besiktning inom lyftredskap, surrningsmateriel och fallskyddsutrustning. Bedsab har en stark ställning på den svenska marknaden, och befinner sig nu i en expansiv fas. Bedsab ser en ökad potential för deras produkter och tjänster, därför finns stora utvecklingsmöjligheter för dig med ambition, och som vill arbeta i en organisation med målsättningen att bli det företag som ger Sveriges bästa service inom lyft- och surrningsredskap.
Besök gärna vår hemsida: www.bedsab.se

Intresserad av tjänsten?

Bedsab samarbetar i denna rekrytering med Logent, ansök via annonsen och bifoga CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth, tel 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se. Som en del i vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess kommer du eventuellt att få utföra arbetspsykologiska tester.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marie-Louise Bååth
Telefon 070-722 77 59
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 27 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.