Innovationsdriven Drifttekniker med flerårig erfarenhet sökes till Beckers

Innovationsdriven Drifttekniker med flerårig erfarenhet sökes till Beckers

Ingress

Är du en drivande Drifttekniker och vill vara med att utveckla och förbättra drift- och underhåll inom produktionsindustrin? Har du erfarenhet av drift - och fastighetsunderhåll? Nu rekryterar Beckers i Märsta en Drifttekniker som skall ha erfarenhet av automation! Som Drifttekniker arbetar du med den dagliga driften och underhållet av Beckers fastigheter och produktionslokaler, samtidigt som du får vara med att utveckla Beckers arbete i att bli en mer automatiserad industri!

Dina arbetsuppgifter

Som Drifttekniker på Beckers arbetar du med den dagliga driften, tillsynen och underhållet av dels fastigheternas värme, ventilation, vatten och kyla. Arbetsuppgifterna består av att utföra underhåll, energioptimering, felsökning och reparationer för verksamhetens produktionsmaskiner samt utrustning, som drifttekniker ska du vara bekväm att arbeta i produktionsmiljö. Du förebygger och underhåller maskiner samt dess utrustning, i linje med en väl planerad underhålls- och uppföljningsprocess. I arbetet utförs felanmälan och återrapportering till närmast ansvarig. I arbetet sker rondering av allmänna utrymmen, i inne- samt utemiljö och utförande av interna som externa beställningar. Som drifttekniker kommer du arbeta i ett team som idag består utav tre medarbetare, där team- och servicekänsla är hög.

Ansökning

Ansökning sker via Otiga.se, för mer info om tjänsten, kontakta rekryterare Othilia Roos Englund på telefon 073 351 27 87.

Din profil

Vi ser att du som söker tjänsten ska inneha minst två års arbetslivserfarenhet av driftteknik och fastighetsunderhåll. Du ska ha förståelsen för vad underhåll och uppföljning av driftteknik innebär och du vill utveckla driftverksamheten. Som drifttekniker ska du trivas i rollen att arbeta i inne - och utemiljö. Du ska framförallt vilja arbeta i produktionsmiljö då Beckers producerar mot färgindustrin. Du som söker har stor servicekänsla och ett driv för att förbättra och verkställa de drift - och underhållsåtgärder som är av behov. Därför ser vi att du ska ha god kommunikations - och administrativ vana. Du är en prestigelös och logisk person som är van att analysera tekniska problem

Meriterande är erfarenhet av ventilation, värme, kyla och VVS. Ytterligare meriter är maskinteknisk och/eller automationsutbildning, svetskunskaper, truckförarutbildning och erfarenhet av kalibrering. Stark merit är om du har arbetslivserfarenhet inom drift/fastighetsteknik, mot industri eller produktion.

Krav för tjänsten är B-körkort och egen bil då beredskapsarbete var fjärde vecka ingår i tjänsten. Slutligen är ett krav att behärska svenska och engelska väl, i både tal och skrift

Erbjudande

Du erbjuds en tillsvidareanställning på Becker Industrial Coatings med individuell lönesättning. Detta är en direktrekrytering där Beckers Industrial Coatings samarbetar med Otiga Stockholm. Tillsättning av tjänsten sker efter att rätt kandidat är matchad med tjänsten.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juni 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beckers har funnits i 150 år inom färgindustrin och är idag pionjärer i att skapa unika, högkvalitativa lösningar gällande färg. Beckers är ett globalt bolag, med säte i 18 länder och 24 olika kontor. Sammanlagt har Beckers 1800 anställda och söker ständigt efter nya vägar att skapa den bästa färgen, i ett miljöperspektiv. Och därmed också alltid efter nya medarbetare med unik kompetens.