Bavaria Kista söker Säljsupport

Bavaria Kista söker Säljsupport

Vill du bidra med din kunskap och nyfikenhet inom kundrelationer och service? Drivs du av att bygga relationer och stötta kollegor & kunder? Vill du på sikt kanske ta steget till en Säljroll? Då kan detta vara tjänsten för dig, ta nästa steg i karriären och väx med oss i vår nya fina anläggning i Kista.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter
Nu när en av våra duktiga medarbetare gått vidare från Säljsupport till Bilsäljare söker vi en ersättare. Du kommer ingå i ett team bestående av två Säljsupport samt nio Säljare och du rapporterar till Försäljningschef. Du gör skillnad på jobbet varje dag och får en unik chans att lära dig branschen och sälj- och serviceyrket från grunden. Arbetsuppgifterna är varierande och ingen dag är den andra lik, där huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bl.a.;
  • Reception; välkomnande av kunder, telefoni, posthantering
  • Informera kunder om våra produkter
  • Ansvara för gemensam mail och inkommande förfrågningar
  • Vara behjälplig vid billeveranser
  • Underhåll av hall- och demobilar
  • Ansvara för utlåning av demo-/tjänste- & lånebilar
Då vi har öppet sju dagar i veckan innebär jobbet även arbete vissa helger enligt schema.

Kvalifikationer & personliga egenskaper
Vi söker dig med något års tidigare erfarenhet av kundorienterat arbete, med fördel även kundvård och klagomålshantering. Det är meriterande om du har en bakgrund inom idrott/lagsport. Goda kunskaper i Officepaketet, körkort samt kunna tala och skriva obehindrat på svenska och engelska är ett krav.

Vårt fokus finns hos kunderna och på att tillgodose deras behov, vi ordnar allt - alltid. Centralt för rollen som Säljsupport är därför att ha ett intresse att hjälpa och stötta andra, att anstränga sig för att hitta lösningar och därigenom leverera god service. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är uppmärksam och initiativtagande, där du trivs med varierande arbetsuppgifter och stundtals högt tempo. Eftersom du kommer vara en viktig länk mellan säljare och kunder ser vi att du är social lagspelare samt att du är strukturerad och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi kan erbjuda dig
Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder;
  • En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i en mycket stark och expansiv koncern, med spännande produkter.
  • Kunniga och engagerade kollegor som stöttar varandra i arbetsuppgifterna.
  • Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.
Ansökan

Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande. Ansök därför redan idag via länken nedan, dock senast den 30/11 2020. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef stefan.lind@bavariabil.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sälj / Försäljning / Reception / Hallvärd

Om Bavaria
Bavaria startades upp i Norge för 24 år sedan med en vision att förändra kundbemötandet i branschen. Grundarna ville mötas av entusiastiska och engagerade säljare, servicemottagare och mekaniker. De förväntade sig mer än vad som erbjöds. Mycket mer. Därför grundade de Bavaria.

Idag är Bavaria en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Bavaria är en del av Hedin Bil-koncernen som är ett familjeföretag grundat 1985 under namnet Hedin Bil. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden med 2 700 medarbetare. I.A. Hedin Bil driver sin verksamhet på 100 bilanläggningar i Sverige, Norge och Belgien och är återförsäljare för 28 bilmärken. Läs mer om oss på www.bavariabil.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bavaria Stockholm Bil AB
Hemsida http://www.bavariastockholm.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (7 dagar kvar)