Service personal

Service personal

Vi söker servicepersonal som har rätt attityd, en härlig personlighet och älskar att träffa nya människor. Att jobba som servicepersonal på Bastard Burgers innebär att hålla gästerna nöjda samtidigt som du själv jobbar i en (ibland) stressig miljö. Vi söker dig som tycker om att ge bra service och jobba i ett härligt team. Tidigare erfarenheter är inte lika viktiga som din inställning och din personlighet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bastardburgers.se
Sista ansökningsdag 10 aug 2019 (46 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

LULEÅ-SVERIGE-VÄRLDEN
23 september är ett väldigt speciellt datum för oss på Bastard Burgers. Det var då vi startade vår första enhet i hemstaden Luleå.
Det startades som "ett litet hål i väggen" med få sittplatser som ständigt var upptagna.Sedan starten har det hänt en hel del. I dagsläget har vi tolv stycken enheter, från Boden långt upp i norr till vår kära huvudstad Stockholm i söder, och ändå har vår resa bara börjat.

Vi jobbar dagligen med nya etableringar och siktar på att ha 40 restauranger igång under 2019. Vi sneglar även mot våra grannländer och ser fram emot den första Bastard Burgers restaurangen utanför Sverige inom ett par år.