Lönespecialist med kunskaper i Hogia Lön till Barona-gruppen i Sverige

Lönespecialist med kunskaper i Hogia Lön till Barona-gruppen i Sverige

Är du en driven lönespecialist som vill vara med och bygga upp en ny ekonomifunktion i en internationell koncern? Vill du arbeta i nära samarbete i en finansfunktion och utvecklas även inom redovisning? I sådana fall kan vi ha ett mycket spännande jobb för dig!

På Barona är vi banbrytande och framtidsorienterade problemlösare som hjälper företag och organisationer med kompetensförsörjning. Vi startade 1999 i Finland och finns idag i 10 länder. I Sverige har vi funnits i 7 år och vuxit mycket organiskt de senaste åren. Under 2019 gjorde vi tre förvärv i Sverige och nu stärker vi upp våra centrala funktioner för att skapa en stark och enhetlig organisation. Under våren byter vi affärssystem och lönesystem och står inför många spännande förändringar och utvecklingsprojekt. Vi har ca 500 medarbetare i Baronagruppen, såväl tjänstemanna- som arbetarlöner och över 20 kollektivavtal som vi tillämpar.

Dina ansvarsområden:
 • Hela löneprocessen från ax till limpa
 • Administration kring nyanställning och avslut
 • Viss personaladministration
 • Systemansvar för Hogia Lön
 • Tolkning av kollektivavtal
 • Delaktighet i lönerevision och lönekartläggning
 • Rapportering till Fora, Collectum, SCB etc.
 • Optimering och utveckling av processer kopplat till lön och olika system
 • På sikt delaktig i bokförings- och redovisningsarbete
Vem är du?

Vi söker dig som har relevant utbildning i lön- eller ekonomi, och som har några års erfarenhet av att arbeta med lön och Hogia som lönesystem. Har du tidigare arbetat med bokföring och redovisning är det ett stort plus då vi på sikt ser att rollen ska utvecklas till att innehålla även detta. Du behöver tycka om administration, utveckling och framför allt - människor! Vi söker dig som är en ansvarstagande, kommunikativ och noggrann teamspelare.

Vi söker dig med följande profil:
 • Erfarenhet av och förståelse för det löpande lönearbetets olika faser
 • Erfarenhet av Hogia Lön
 • Erfarenhet av att hantera års- och semesterårsskiftesrutiner
 • God kunskap om kollektivavtal och erfarenhet av att tolka lagar och avtal
 • Goda data- och systemkunskaper
 • Allmän kunskap om arbetsrätt
 • Meriterande är erfarenhet och kunskap inom bokföring och redovisning
Vad kan vi erbjuda dig?

Som Baronas lönespecialist blir du en del av vår nya finansfunktion. Du får vara med på en fantastisk tillväxtresa där du är en nyckelspelare i vår landsorganisation och samtidigt får arbeta i nära relation med vår finska ekonomifunktion.

I Sverige är vi ett glatt, energiskt team som motiveras av att hitta de bästa lösningarna för våra kunder, utveckla våra medarbetare och interna processer och hitta de bästa jobben till våra kandidater. Vi är en snabbrörlig, entreprenöriell organisation där du snabbt kan se resultaten av ditt arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Du utgår ifrån Stockholm, men resor inom och utanför landet kommer att förekomma.

Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi tar inte emot ansökningar via epost, men för frågor, kontakta VD Johanna Mix på johanna.mix@barona.se

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund men levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

När vi blickar framåt ser vi växande möjligheter och ett större fokus på internationella lösningar. I Sverige har vi under 2019 förvärvat Ageris, AMGA och Prizta och har den långsiktiga planen att bli en marknadsledande aktör samtidigt som vi behåller vår entreprenöriella kultur och framgångsrika specialiseringstrategi.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell;
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (4 dagar kvar)