Testkonsult till nordens ledande telecom bolag

Testkonsult till nordens ledande telecom bolag

Testkonsult till nordens ledande telecom bolag!

Gillar du att arbeta som testare har ledarskapserfarenheter och även kan jobba som Scrum Master då är detta jobbet för dig!

Om tjänsten som testkonsult

IT Products & Provisioning arbetar med att utveckla produktkrav från vår produktledning och teknikavdelning. Exempel på krav som teamet arbetat med är stöd för röstsamtal med smart watches, e-sim och wifi-samtal. Våra krav är ofta tekniskt komplexa och högt prioriterade av företagsledningen. Teamet består av testare, business analysts, utvecklare och arkitekt som jobbar agilt tillsammans.

Arbetsuppgifter inkluderar

Som testare arbetar du tätt med utvecklare och business analysts. Du blir tidigt involverad i kravprocessen för att säkerställa att kravet är testbart. Du kommer att ha det övergripande ansvaret för hur teamet testar samtidigt som du själv aktivt involverad i det dagliga testarbetet. Vi söker någon som har en gedigen teknisk bakgrund och som har förmågan att arbeta med avancerade lösningar som involverar flera tätt integrerade system. Vårt arbetssätt präglas av laganda, prestigelöshet, höga ambitioner och kundfokus. Det innebär att man ibland behöver hjälpa till med något annat än det man huvudsakligen ansvarar för. Vi ser gärna att personen i denna roll även kan vara Scrum Master.

Kvalifikationer
Du är en person som brinner för test i en agil IT miljö och du anser att test är en aktivitet för alla i teamet snarare än en roll. Du är kommunikativ, noggrann, bra på samarbete och har ett naturligt driv i att få saker gjorda.

Din profil
  • Flera års erfarenhet av att leda test
  • Erfarenhet av att identifiera och implementera kvalitetsförbättrande åtgärder
  • Erfarenhet av agila metoder
  • Erfarenhet av att jobba med testning som en del i en agil kultur
  • Erfarenhet av verktyg för automatiserade tester
Kunskap om följande är meriterande:
  • Nätkunskap inom telekom
  • CRM (Peoplesoft och SalesForce)
  • Webservices (REST)
Dina personliga egenskaper: Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du är även noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Det uppskattas att du är initiativrik och engagerad. Dina förslag och idéer kommer alltid vara välkomna. Du trivs också med ordning och reda. God samarbetsförmåga är en given egenskap.

Välkommen med din ansökan!

Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och hålla intervjuer. Därför , om tjänsten är intressant , tveka inte att skicka in din ansökan! Vänligen observera att vi inte hanterar några ansökningar per e-post men har du några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Sönnergaard asa.sonnergaard@barona.se

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; test, identifiera och implementera kvalitetsförbättrande åtgärder.agila metoder. testning som en del i en agil kultur,verktyg för automatiserade tester.Nätkunskap inom telekom,CRM (Peoplesoft och SalesForce)Webservices (REST)
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (74 dagar kvar)