IT-rekryterare - är du vår nästa stjärna?

Har du ett stort intresse för IT och rekrytering? Är du intresserad av att bygga upp något nytt och vill delta i vår fortsatta resa framåt i Norden?

Vi växer och letar därför efter en vass IT-rekryterare som ska ansvara för rekryteringsprocesser inom IT. Vi ger dig möjlighet att jobba med engagerade och drivna kollegor i en internationell miljö där glädje, kreativitet och mod står i centrum. Du kommer att arbeta i en varierande vardag och får chansen att vara med i vår verksamhets tillväxtresa i de nordiska länderna. Hos oss blir du en del av ett modernt, nytänkande och spännande företag! Vi skapar löpande nya koncept för IT kandidater och hjälper våra kunder att få in IT specialister för att de ska kunna nå sina tillväxtmål och strategiska mål. Kolla in ett av våra spännande koncept här: www.northstarjobs.io.

Om Barona IT

Barona IT är en nordisk pionjär inom kompetensförsörjning och rekrytering. Vi är tillsammans ett glatt gäng om 35 kollegor i Finland, Sverige och Danmark och Polen och vi sysselsätter över 1000 IT-experter årligen. Vi tror att framtiden tillhör de modiga. Med rätt inställning och rätt kompetens är ingen utmaning för stor.

Om rollen

Som IT-rekryterare arbetar du operativt och självständigt med alla delar i rekryteringsprocessen men med fokus på kandidatattraktion, urval och intervjuer. Dina dagliga arbetsuppgifter innebär även mycket samarbete med kunder där du bland annat tar kravprofiler och presenterar kandidater. I rollen får du mycket ansvar och möjlighet att jobba med spännande kunder och uppdrag inom IT.

Vem är du?

Vi söker dig som är affärsorienterad, nyfiken och förtroendeingivande i både kund- och kandidatrelationer. Vi uppskattar engagemang och innovation i vårt team och vi hoppas att god samarbetsförmåga är en given egenskap hos dig. Självklart gillar du att skratta och ha roligt på jobbet! Du tänker utanför boxen och vågar utmana våra arbetssätt och rutiner.

Kvalifikationer
  • Flerårig erfarenhet av rekrytering av IT-profiler
  • Erfarenhet av headhunting av IT-profiler
  • Etablerat kontaktnätverk inom IT-branschen
  • Flytande kunskaper i engelska och svenska
Vi erbjuder dig en arbetsplats där glädje, kreativitet och mod står i centrum. Vill du vara med och stötta oss i vår fortsatta resa framåt - varmt välkommen med din ansökan!

Övertygad än?

Tveka inte att skicka in en ansökan via länken i annonsen. Sista ansökningsdatum är 17e november. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare,

Lotta Lehmusvuori lotta.lehmusvuori@barona.se

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Rekryterare; Rekrytering; Urval; Kandidatattraktion; IT-rekrytering; Search; Headhunting;
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)