IT Recruiter

Har du ett stort intresse för IT och rekrytering? Är du intresserad av att bygga upp något nytt och vill delta i vår fortsatta resa framåt i norden?

Vi växer och letar därför efter en vass IT rekryterare för att ansvara för rekryteringsprocesser inom IT. Vi bjuder möjlighet att jobba med engagerade och drivna kollegor i en internationell miljö där glädje, kreativitet och mod står i centrum. Du kommer arbeta i en varierande vardag med chansen att få vara med på vår verksamhets växande resa inom de nordiska länderna. Hos oss blir du en del av ett modernt, nytänkande och spännande företag.

Om rollen

Du kommer att arbeta operativt med alla delar i rekryteringsprocessen med fokus på intervjuer, sourcing och urval. Dina dagliga arbetsuppgifter innebär även mycket samarbete med kunder. Detta innebär att du kommer att ha konsulterande roll i kunddialogen för att tillsammans med kunder säkerställa att kunna möta verksamhetens och kandidatmarknadens krav i rekryteringsprocesser. I rollen får man mycket ansvar och möjligheten att jobba med spännande uppdrag inom IT.

Vem är du?

Vi söker dig som är affärsorienterad, nyfiken och förtroendeingivande i både kund- och kandidatrelationer. Vi förväntar dig att ha en erfarenhet av rekrytering och/eller headhunting av IT-profiler.

Vi uppskattar engagemang och innovation i vårt team och vi hoppas att god samarbetsförmåga är en given egenskap hos dig. Självklart gillar du att skratta och ha roligt på jobbet! Du tänker utanför boxen och vågar utmana våra arbetssätt och rutiner.

Kvalifikationer
  • Minst 2 års erfarenhet av rekrytering av IT-profiler
  • Erfarenhet av headhunting av IT-profiler samt av att kontakta kandidater
  • Bra marknads kännedom inom IT branschen
  • Flytande kunskaper i engelska och svenska
Om Barona IT

Barona IT är en nordisk pionjär inom kompetensförsörjning och rekrytering inom IT. Vi är tillsammans ett glatt gäng om 35 kollegor i Finland, Sverige och Danmark och vi sysselsätter över 800 IT-experter. Vi tror att framtiden tillhör de modiga. Med rätt inställning och rätt kompetens är ingen utmaning för stor. Vi bildar en nordisk gemenskap av sådana pionjärer inom IT-branschen.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare

Lotta Lehmusvuori | lotta.lehmusvuori@barona.se

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Rekryterare:IT:BaronaIT:sourcing;talent acquisition;HR:recruitment;rekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)